33 metų aktorė, kuri po trijų mėnesių turi pagimdyti trečiąjį savo vaiką, prieštaringai vertinamame spektaklyje vaidins su komike, Fidžio inde Madeleine Sami ir Danielle Cormack.

Žurnalui "Listener" L.Lawless pirmadienį sakė, kad Ksenos vaidmuo ją protiškai, fiziškai ir kūrybiškai išsekino. "Šešerius metus atiduodavau absoliučiai viską, ką turėjau. Tai nebuvo tik vaidyba, kartu reikėjo atlikti daugybę kitų dalykų", - sakė ji.

Nuo "Ksenos" filmavimo pabaigos praėjo metai, ir Naujojoje Zelandijoje gimusi bei užaugusi L.Lawless tvirtina esanti pasirengusi amerikietės Eve Eusler pjesei.

"Laukiu šio darbo, nes galvodamos, kad visos esame šiuolaikinės laisvos moterys, iš tikrųjų taip nesielgiame, kai kalbama apie mūsų pačių vaginas. Mano nuomone, bus tikrai naudinga pašalinti gėdą, kuri lydi mūsų požiūrį į mūsų pačių kūnus, ypač - šventąją vaginą", - pridūrė aktorė.

E.Eusler apklausė 200 moterų ir perteikė jų patirtį "poezijoje teatrui".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją