Į "Walt Disney Co." sukurtą juostą per tris dienas, pradedant rugsėjo 30-ąja, buvo nupirkta bilietų už 15 mln. JAV dolerių, rodo kino studijos paskelbti apytiksliai duomenys. Per 10 dienų nuo pasirodymo kino teatruose "Skrydžio planas" uždirbo jau 46,2 mln. JAV dolerių. Analitikai prognozuoja, kad per likusį rodymo laiką filmas "Walt Disney Co." gali atnešti dar 30 mln. JAV dolerių.

J. Foster filme vaidina mamą, kuri skrydžio per Atlantą metu sugeba pamesti savo dukrą. Praėjusią savaitę filmas JAV susilaukė papildomo žiniasklaidos dėmesio, nes darbuotojų profsąjungos, atstovaujančios 90 tūkst. skrydžio padėjėjų, paragino savo narius boikotuoti filmą, nes jame stiuardesė ir JAV oro maršalas vaizduojami kaip teroristai.

Antroje populiariausiųjų filmų dešimtuko vietoje liko televizijos serialo "Jonvabalis" ("Firefly") pagrindu sukurtas "Serenity". Į šį "Universal Pictures" pastatytą filmą savaitgalį buvo nupirkta bilietų už 10,1 mln. JAV dolerių.

Animuota pasakėčia "Tim Burton's Corpse Bride" nusmuko į trečią vietą, šis filmas savaitgalį surinko 9,8 mln. JAV dolerių. Iš viso ši juosta "Warner Bros." jau uždirbo 32,9 mln. JAV dolerių.

Trileris "Smurto istorija" ("A History of Violence"), kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Viggo Mortensenas ir Maria Bello, populiariausiųjų sąraše pašoko iš 14 į ketvirtąją vietą ir per praėjusį savaitgalį "New Line Cinema" uždirbo 8,2 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją