Henry Cavillas, „Tiudorai“

Istorinė drama „Tiudorai“ garsėja savo gašliomis sekso scenomis, tačiau jų filmavimas tikrai nėra jau toks gražus. Jo filmavimo metu Henry Cavillas patyrė gėdingą incidentą. „Ta mergina turėjo būti ant manęs, ir jos krūtys buvo nuostabios. O aš nespėjau sudėlioti savo „draugužio“ į „saugią“ poziciją. Filmavimo metu ta mergina prie manęs glaustosi, ir man pasistoja, – žurnalui „Men's Health“ pasakojo aktorius. – Po filmavimo man teko atsiprašinėti. Tai tikrai nėra smagu, kai esi profesionalioje filmavimo aplinkoje ir tau pasistoja, ar ne? Ne, tai nėra priimtina.“

Anne Hathaway, „Meilė ir kiti narkotikai“

Anne Hathaway ir Jake‘as Gyllenhaalas filmui „Meilė ir kiti narkotikai“ turėjo nemažai filmuotis erotinėse scenose, įskaitant vieną, kuomet ji netyčia apsinuogina prieš J. Gyllenhaalo veikėjo draugą. Tačiau Anne kiek per daug įsijautė į vaidmenį. „Filme turėjau nusimesti lietpaltį, po kuriuo nieko nebuvau apsivilkusi. Maniau, kad mes filmuojame, o pasirodo, kad tik repetavome. Tai aš be reikalo apsinuoginau daugybės žmonių akivaizdoje“, – pasakojo aktorė.

Ryanas Reynoldsas, „Draugo kailyje“

Filmuojant erotinę sceną filmui „Draugo kailyje“ R. Reynoldsas prarado žadą, kai kolegė Olivia Wild iškrėtė jam pokštą. „Taigi filmuojame, ir aš nuvelku jai palaidinę, nusegu liemenėlę, ir ji krūtis turėjo būti užsiklijavusi. Tačiau ji paėmė ir ant pleistrų nupiešė besišypsančius veidukus. Ir aš tiesiog pamiršau savo tekstą, – pasakojo aktorius. – Tam tikru metu toje scenoje ji paima mano rankas ir užsideda ant savo krūtų. Aš jas patraukiu ir matau tuos besišypsančius veidukus. Nebežinojau ką daryti. Tai instinktyviai, kaip idiotas, vėl uždėjau rankas jai ant krūtų!“

Allison Williams, „Merginos“

Filmuodamasi vienoje scenoje Allison Williams labai norėjo, kad jos partneriui būtų kaip galima patogiau. „Griebiau visažistę ir jai pasakiau, kad noriu kvepėti kaip pyragas“. Tad ji mane ištepė vaniliniu kremu, kur tik buvo galima.

Emilia Clarke, „Sostų karai“

Drakonų motinos ir Kalo Drogo sekso scena iš pradžių nebuvo „pasivaikščiojimas parke“. Kalą Drogą vaidinantis Jason Momoa sumanė papokštauti ir vietoj tradicinės specialios „kojinės“ vyriškam pasididžiavimui paslėpti užsidėjo rožinę ir pūkuotą. „Ji buvo didžiulė, rožinė, ir aš nežinojau, ką daryti!“ – juokdamasi pasakojo Emilia Clarke.

Christopheris Mintzas-Plasse‘as, „Kietakiaušiai“

Šios erotinės komedijos apie paauglius filmavimo metu aktoriui buvo tik 17 metų, todėl filmavimo metu filmavimo aikštelėje turėjo būti bent vienas iš tėvų. Taigi, visas filmavimo procesas nebuvo labai jaukus tiek vaikinui, tiek jo mamai. „Ji atėjo, jos akivaizdoje imitavau lytinį aktą. Po to mes apie tai nesikalbėjome ir iki šiol nesame kalbėję apie tą akimirką“, – pasakojo aktorius.

Emmy Rossum, „Begėdis“

Filmuojant serialą „Begėdis“ aktoriai Emmy Rossum tenka dažnai apsinuoginti ir filmuotis erotinėse scenose. Tačiau net ir tokiais atvejais imamasi priemonių, kad viskas būtų gana realu, tačiau neperžengtų erotikos ribų. „Mes norime, kad viskas būtų realistiška, tačiau netikra. Todėl aš naudoju specialų įklotą, kuris uždengia mano vaginą. Tai tam tikras trikampio formos įklotas, kuri prisiklijuoju“, – atskleidė aktorė.

Robertas Pattinsonas, „Kelias į žvaigždes“

Robertas Pattinsonas niekada nevengė erotinių scenų, tačiau viskas buvo ne itin erotiška, kai teko filmuoti erotinę sceną su Julianne Moore. „Aš prakaitavau kaip nesveikas, – žurnalui „Heat Magazine“ pasakojo aktorius. – Aš tiesiogine to žodžio prasme mėginau sugaudyti prakaito lašus, kad šie nekristų jai ant nugaros. Po visko ji manęs paklausė, ar mane buvo ištikęs panikos priepuolis. Buvo tikra gėda.“

Jennifer Lawrence, „Keleiviai“

Nors Jennifer Lawrence iki tol buvo nusifilmavusi ne viename filme, pirmoje erotinėje scenoje ji suvaidino tik kartu su Chrisu Prattu filmuodamasi romantinėje mokslinės fantastikos juostoje „Keleiviai“. Ir prieš ją ji ... prisigėrė. „Aš labai rimtai nusitašiau. Tačiau dėl to mano ištiko panikos priepuolis, kai po visko grįžau namo, ėmiau galvoti: „Ką aš padariau? Nežinau. Jis vedęs, ir tai turėjo būti pirmas kartas, kai bučiavau vedusį vyrą. Ir mane apėmė toks kaltės jausmas“.

Allison Janney, „Gyvenimas karo metu“

Filmuojant Allison Janney ir Michaelo Lernerio veikėjų erotinę sceną pastarasis patyrė traumą. Tačiau aktoriai bent jau galėjo iš to pasijuokti. „Mes turėjome mylėtis atsirėmę į sieną, ir jie išpurškė mus kažkuo slidžiu, kad atrodytume suprakaitavę. Tačiau niekas nepagalvojo, kad grindys ten buvo marmurinės. Kai nuskambėjo „Veiksmas!“, jis pakėlė mane ir atrėmė į sieną, tačiau paslydo ir tėškėsi ant grindų. Tai buvo baisu, tačiau tai yra viena iš akimirkų, kurių niekada nepamiršiu“, – pasakojo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)