Jau šį rudenį kino ekranus pasieksiantis prodiuserių kompanijos „Singing Fish“ kino filmas pasakos apie paskutinį romantiką žemėje ir nelabai vykusį stand-up komiką Beną, kuris įsitikinęs, kad jie su Atėne – ideali pora. Deja, taip atrodo tik jam... Kai romantiškos vakarienės restorane metu Atėnė palieka Beną, jis prisiekia, kad per septynias dienas susigrąžins didžiąją savo gyvenimo meilę.

Naujos lietuviškos romantinės komedijos žiūrovų laukia tikra išradingumo, nesusipratimų, desperacijos, ir emocijų karuselė. Mat, du draugai vardan bendro tikslo – susigražinti mylimąją – imsis pačių kvailiausių priemonių.

Pristatytą treilerį jau spėjo įvertinti ir lietuviškam kinui neabejingos žinomos Lietuvos moterys ir merginos.

„Laukiu filmo ir noriu jį pamatyti, nes meilė ir santykiai, iš tikrųjų, yra didelis darbas, kuris neturi nei darbo valandų, nei atlyginimo grafiko. O filme, panašu, rasime labai daug mums visiems pažįstamų situacijų. Be to, geri aktoriai.“, - išvydusi filmo anonsą sakė dainininkė ir drabužių kūrėja Simona Nainė.

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino taip pat tikino, kad jau dabar laukia šio filmo: „Justiną aš gana gerai pažįstu asmeniškai, tai man labai sunku vertinti jo vaidybą. Aš jau dabar žiauriai noriu pamatyti šį filmą! Laukiu!!!“

„Pažiūrėjus filmo anonsą, tikėčiausi kažko panašaus, ką mačiau ir ankstesniuose Lietuvių filmuose: juokeliai, lengvas siužetas ir lengvas pats filmas. Nors aš asmeniškai nemėgstu komedijų ir lengvo žanro filmų, bet kadangi noriu pamatyti tai, ką sukūrė lietuviai, tai tikrai eičiau į šį filmą“, - kalbėjo grožio salono „Studio M“ įkūrėja M. Daikerytė

Žaibiškai po „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankų išpopuliarėjusi jaunoji dainininkė Paula džiaugėsi, kad lietuviškas kinas tobulėja ir pademonstruoja vis kokybiškesnius filmus: „Žiūrint filmo anonsą susidariau nuomonę, kad tai bus jaukus ir šiltas filmas. Treileris tikrai įtraukia, geri aktoriai ir, tikiuosi, kad anonse nebuvo atskleista visas filmo siužetas. Tiesą sakant nuoširdžiai laukiu šio filmo, atrodo, kad bus įdomu“

Kino filmo „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ kūrėjai žada, kad tai bus smagi romantinė komedija, kurios situacijose save atpažins kiekvienas nors kartą gyvenime beprotiškai įsimylėjęs žiūrovas. Kartu su komiku ir įvairių televizijos laidų bei projektų vedėju J. Jankevičiumi šiame filme vaidmenis atliks aktoriai Dainius Kazlauskas, Elžbieta Latėnaitė, Emilija Latėnaitė, Ainis Storpirštis, epizodinius vaidmenis atliks Paulius Ambrazevičius, Dominykas Klajumas, Saulius Urbonavičius-Samas ir kiti.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)