„Rugpjūčio viduryje surengtas seansas sulaukė daugybės žiūrovų: susirinko 255 automobiliai, o kiekviename iš jų – po kelis žmones. Stengiamės tobulinti renginio kokybę ir sutalpinti didesnį skaičių automobilių. Todėl šį kartą turėsime ne vieną, bet du įvažiavimus“, - apie pokyčius pranešime spaudai pasakojo renginį organizuojančių KTU studentų atstovė Rūta Kriaučiūnaitė.

Paskutinįjį vasaros vakarą, prieš prasidedant naujiems mokslo metams jaunimas tradiciškai susitinka gerai praleisti laiką. Tad naktinis kinas, pasak jos, bus puiki vieta tai padaryti.

„Smagi komedija, sava kompanija, galimybė atsivežti savo užkandžius ir gėrimus. O kaina – vos trys eurai automobiliui“, - kauniečių pamėgtos pramogos privalumus vardijo pašnekovė.

„Dirty Grandpa“ („Kelnėse dar ne senelis“) – lengva, neįpareigojanti komedija apie nuotykių su jaunomis merginomis ištroškusio senelio ir jo anūko kelionę automobiliu į Floridą, kuri galiausiai iš pagrindų pakeis jų abiejų gyvenimus.

Filmas bus rodomas erdvioje prekybos miestelio „Urmas“ aikštelėje.

Renginio pradžia – rugpjūčio 31 dieną, ketvirtadienį, 22 val. Kadangi vietų skaičius ribotas, organizatoriai žiūrovus kviečia atvykti anksčiau – vartai atveriami jau 20 val.

Naktinio kino žiūrovai didžiuliame ekrane rodomą filmą žiūri sėdėdami automobiliuose, o jo garso takelis transliuojamas per automobilių radijo imtuvus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją