Trys draugai iš Kalifornijos atvyksta į Australiją įsiamžinti pačioje ekstremaliausioje pramogoje – nardymo su rykliais išvykoje. Jaunuoliai dalyvauja atrankoje televizijos programoje, ir norėdami išsiskirti iš kitų, sugalvojo nufilmuoti savo jaudinantį realybės šou jūros gelmėse. Pasinėrimas narve su įranga – saugus, šansas žūti ryklio nasruose – tik 1 iš 900 milijonų, skelbiama pranešime spaudai.

Tačiau narvui nugrimzdus po vandeniu, įvykiai pradeda klostytis ne pagal planą... Trijulė tampa gyvu jauku mirtinai pavojingiems baltiesiems rykliams. Kameros akis – kraupiu išgyvenimo vandenyne dienoraščiu ir vieninteliu liudininku katastrofą tyrinėjantiems reporteriams...

Filmas „Vieni tarp ryklių“ – šviežiena šio formato trilerių gerbėjams. Po to, kai 1975 metais Stevenas Spielbergas sukūrė pasaulį gerokai įbauginusį filmą „Nasrai“, ryklių-siaubūnų tematika įgavo holivudišką pagreitį, ir greta šio filmo tęsinių kino sales ėmė užkariauti tokie blokbasteriai, kaip „Gili žydra jūra“ („Deep blue sea“, 1999), „Palikti vandenyne“ („Open water“, 2003), „Rifas“ („The Reef“, 2010) ir „Tamsioji banga“ („Dark Tide“, 2012).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)