Juostoje bus pasakojama istorija apie lėlininką ir jo žmoną, kurie jau dvylika metų gedi mirusios dukters. Jausdamiesi vieniši, jie savo namuose leidžia apsigyventi kelioms merginoms iš prieglaudos. Šios net nenutuokia, jog vyro pagaminta lėlė Anabelė pavers košmaru ne tik patį namą, bet ir jų gyvenimą.

„Manęs dažnai klausia, kodėl žmonėms patinka siaubo filmai ir kodėl man šis žanras atrodo toks patrauklus. Ilgai ieškojau atsakymų į šį klausimą ir manau, kad žiūrovai eina į šiuos seansus, nes jiems tiesiog patinka išbandyti savo ribas. Natūralu, kad kinas nestovi vietoje, kuriami nauji specialieji efektai, todėl lankydamiesi kino teatruose galime patirti vis stipresnių sukrėtimų. Žinau tikrai nemažai tokių, kuriems siaubo filmas tarsi maratono bėgimas – iš salės jie išeina lyg naujai gimę, mat iš baimės ir streso pavyksta pamiršti darbus bei problemas. Taigi siaubo filmai taip pat gali būti tam tikra terapija“, – sako „Anabelė 2“ režisierius Davidas F. Sandbergas, labiausiai išgarsėjęs, kuomet sukūrė siaubo juostą „Neišjunk šviesos“.

„Pamatę siaubo filmą ir išėję iš kino salės, žmonės gali pajusti palengvėjimą: ta baimė, kurią ką tik išgyveno, buvo netikra. Be to, jie išgyveno tą baimę ne vieni. Man patinka patirti ekstremalias emocijas ir akivaizdu, kad nesu viena tokia. Juostoje „Anabelė 2“ prie jausmo prisideda daug elementų: ir vintažinė aplinka, ir kraupiai atrodanti lėlė, ir tamsios spalvos. Jaučiu didelę pagarbą režisieriui. Jis tikras siaubo filmų fanatikas ir nuolat mums bandė įrodyti, kad vaizduotė yra beribė“, – pasakoja aktorė Miranda Otto, filme suvaidinusi Misis Esterą Mulins.

Šiurpi lėlės Anabelės „gimimo“ istorija kino teatruose pasirodys jau nuo rugpjūčio 11 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją