„Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“ – tai pats brangiausias filmas Prancūzijos kino istorijoje, daugiau nei 100 milijonų eurų aplenkęs prieš jį buvusius rekordininkus: 1997 m. „Penktasis elementas“ pastatytas už 75 mln. eurų, 2008 m. „Asteriksas Olimpinėse žaidynėse“ – už 78 mln. eurų. Nepaisant to, kad „Valerianas“ – prancūziškas filmas, jis pastatytas anglų kalba, nes, pasak filmo režisieriaus Luco Bessono, tikslas buvo pasiekti kuo platesnę auditoriją, kaip ir su ankstesniuoju jo pramoginės fantastikos šedevru – filmu „Penktasis elementas“.

Pagal 1967 metais išpopuliarėjusį prancūzišką Pierre‘o Christino komiksą pastatytas „Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“ nukelia į XXVIII-ojo amžiaus Žemę. Valerianas ir Lorelina (aktoriai Dane‘as DeHaanas ir Cara Delevingne) yra jauni, bet itin talentingi specialieji agentai, prižiūrintys tvarką žmonių gyvenamose teritorijose. Gavę naują užduotį, porininkai išskrenda į Alfą – įspūdingą kosminį mega-miestą, dar žinomą tūkstančio planetų pavadinimu.

Nuvykę į vietą, jie netrukus išsiaiškina, kad šį nuostabų miestą, kuris kelis amžius garsėjantį kaip taikos oazė ir skirtą visų Visatos rasių bendravimui skatinti, grasina užgrobti paslaptinga, galinga ir destruktyvi jėga. Valerianas ir Lorelina nedvejodami stoja į kovą ne tik už Alfą, bet ir visos Visatos ateitį.

Pasinaudokite proga pirmieji pamatyti nerealių specialiųjų efektų kupiną filmą „Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“: liepos 27 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“ per DELFI premjerą!

DELFI premjera „Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“ liepos 27d. vyks:

• 19.10 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“
• 19.40 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“
• 19.40 val. Kauno „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 19.40 val. Klaipėdos „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 19.40 val. Šiaulių „Forum Cinemas“ (Akropolis)
• 19.30 val. Panevėžio „Forum Cinemas“ (Babilonas)

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)