Toks sprendimas jam anaiptol neišėjo į gera: mūšyje žuvo visi jo artimieji, buvo sutriuškinta armija. Vis dėlto buvo keista matyti, kaip Deneris išsilaipino į visiškai ištuštėjusią salą, kurioje nelikę nė vienos gyvos būtybės. Net pagrindiniai vartai buvo palikti atrakinti. Saloje nėra nei vaikų, nei senolių – viskas palikta likimo valiai.

Visgi tie, kurie ypač atidžiai žiūrėjo septinto sezono anonsinį filmuką, galėjo pastebėti šiokią tokią užuominą, kad Deneris veikiausiai nėra viena. Viename epizode matyti, kad toje pačioje pakrantėje stovi ir Melisandra.

Verta prisiminti, kad Džonas Snou ištrėmė Melisandrą iš Vinterfelo. Taip padarė tada, kai paaiškėjo, kad ši pasinaudojo Stanio Barateono dukterimi kaip auka Šviesos valdovui. Melisandra yra Raudonoji žynė – Raudonojo dievo Rhloro dvasininkė. Ji ieško Pažadėtojo princo, kuris, anot pranašysčių, turi išgelbėti Šviesos valdovo religiją, mat spėjama, kad į jį persikūnijusi legendinio herojaus Azoro Ahai siela.

Prieš atvykdama į Vinterfelą, Melisandra gyveno Dragonstoune ir buvo Stanio patarėja. Tada ji klaidingai manė, kad būtent Stanis ir yra Pažadėtasis princas. Dabar gi tiki, kad išgelbėtojas – Džonas Snou, kurį pati prikėlė iš numirusiųjų. Jei Melisandra grįžo į Dragonstouną (o tai būtų labai logiška), kyla klausimas, ar ji ketina prisijungti prie Deneris, ar apsispręs priversti Džoną suvienyti jėgas.

Į „Sostų karų“ premjerą aktoriai skubėjo ledo keliu (išskirtinės vakarėlio nuotraukos)

Praeitą savaitę Walt Disney koncertų salėje Los Andžele vyko išskirtinis vieno laukiamiausių serialų „Sostų karai“ (ang. Game of Thrones) naujausio 7-ojo sezono pristatymas. Į iškilmes susirinkę filmo žvaigždės buvo puikiai nusiteikę, o serialo kūrėjai David Benioff ir Dan Weiss atskleidė, jog bene sunkiausias iššūkis per filmo kūrimo istoriją buvo surasti gerą kompozitorių.


Visi renginio atributai buvo priderinti prie 7-ojo sezono serialo temos „ateina žiema“: vietoj raudono kilimo buvo patiestas apledėjusį kelią primenantis mėlynos spalvos grindų uždangalas, renginio svečius prie durų pasitiko Westerosą saugančio rūstaus naktinio riterio (ang. Night king) statula.

„Šis sezonas pasakoja apie žmones, kurie tik atėję suvokia, jog didelė grėsmė jų laukia. Ir ji yra tiesiai prieš juos. Jūs turėtumėte būti labai bijoti“, - renginio svečiams koncertų salės prieigose stovinčią statulą pristatė Sophie Turner, seriale vaidinanti Sansa Stark.

7-asis „Sostų karų“ sezonas žiūrovams oficialiai buvo pristatytas liepos 16 d. HBO studijos kurtas serialas yra pelnęs gausybę „Emmy“ apdovanojimų ir „Auksinį gaublį“. Naujame sezone žiūrovai sužinos, ar Deneris Targarian ir jos armijos kelionė Vesteroso link bus sėkminga. Tuo tarpu Šiaurės karaliumi paskelbtas Džonas Snou po pergalės prieš Remzį Boltoną grįžta į Starkų šeimos būstinę Vinterfele, o Sersėja Lanister užėmė Geležinį sostą sudeginusi Didįjį Žvirblį, jo pasekėjus ir visus savo priešininkus. Senoms sąjungoms byrant ir besimezgant naujoms, negyvėlių armija žygiuoja Sienos link, grasindama sunaikinti visa, kas gyva. Tai tik kelios intriguojančios detalės iš naujausio „Sostų karų“ sezono serijų.

Premjeros ir VIP vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)