„Nuostabus jausmas padėti jaunimui atrasti savo kelią. Tačiau žinote, kas įdomiausia? Kai dalini jiems patarimus ir mintyse pagalvoji: „O Dieve, jei tik man kas anksčiau būtų irgi tai pasakęs. Juk tuomet būčiau to šmikio tikrai nepaklausęs“. Neseniai vedžiau paskaitą dvidešimčiai būsimų aktorių ir buvo tikrai daugybė akimirkų, kai apie tai pagalvojau. Žiūrėdamas į juos mačiau save studentavimo laikais. Žinau, ką jie patiria. Matau jų aistrą, ambicijas ir norėčiau, kad atsirastų kuo daugiau progų patirti šį ryšį. Jaučiuosi taryčiau pats einu jaunyn“, – sako K. Spacey.

Tačiau šiuo metu vienas iš žinomiausių jo mokinių – 23 metų aktorius Anselis Elgortas. Jiedu drauge nusifilmavo jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pasirodysiančiame veiksmo trileryje „Vaikis ant ratų“, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Kevinas yra puikus mokytojas, labai vertinu jo pamokas ir patarimus. Jis mane išmokė daugybės ne tik profesinių dalykų, bet ir atskleidė gyvenimiškų paslapčių, kurios, neabejoju, puikiai pravers ateityje. Tiesą pasakius, už naudingas pamokas būsiu dėkinga ir kartu vaidinusiam Jamie Foxxui. Bet jo pamokos buvo kiek kitokios – mokiausi dainuoti ir šokti“, – juokiasi A. Elgortas.

„Tačiau buvo vienas dalykas, ko Anselį mokiau ne aš, bet jis mane: tai įvairiausių chuliganiško vairavimo triukų. Žinote, realiame gyvenime aš vairuoju Mini-Cooper mašiniuką ir važinėju kaip ramus pensininkas. Tuo tarpu Anselis man parodė visai kitas vairavimo aukštumas. Dabar jis geras aktorius, o aš – geras vairuotojas“, – sako K. Spacey.

Kriminalinis veiksmo trileris „Vaikis ant ratų“ šiuo metu itin laukiamas viso pasaulio kino teatruose, mat interneto svetainėje Rottentomatoes.com „Vaikiui ant ratų“ teigiamus atsiliepimus paliko net 98 procentai jį mačiusių kino kritikų.

Itin liaupsinamas stilingas kriminalinis veiksmo trileris „Vaikis ant ratų“ į Lietuvą atvažiuoja jau birželio 30 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją