Tarp jų – keletas lengvosios atletikos čempionių, kurios, kaip ir jų įkūnijami personažai, beveik visą gyvenimą intensyviai fiziškai treniravosi, rašo entertainment.inquirer.net.

Filmas, kuriame nemažai įspūdingų kovos scenų, pasakoja apie mitinę princesę Dianą, gyvenančią gimtojoje Temiskiros saloje. Atoki sala – stipriausių pasaulio karių namai, tačiau didžiausias vietovės išskirtinumas tas, kad visi jos gyventojai – moterys.

Salos gyventojos buvo auklėjamos kaip tvirtos, ypatingomis galiomis išsiskiriančios kovotojos, be to, joms nuo mažumės buvo įdiegta, kad kautis galima tik siekiant gerų tikslų. Nieko keista, kad tokiomis savybėmis ir būdo bruožais išsiskiriančių veikėjų vaidmenys buvo patikėti profesionalioms sportininkėms.

Kaip rašoma žurnale „Entertainment Weekly“, filme veikiančias supermoteris įkūnijo tokios sporto žvaigždės kaip Jungtinių Valstijų ištvermę ir jėgą lavinančių pratimų programos „CrossFit“ nugalėtoja Brooke Ence, profesionali imtynininkė iš Švedijos Madeleine Vall Beijner ir boksininkė iš Jungtinių Valstijų Ann Wolfe.

Filme „Nuostabioji moteris“ turėtų pasirodyti ir „Crossfit“ užsiimanti Hari James bei supermodelis Doutzen Kroes. Pastaroji, kad suvaidintų jai patikėtą vaidmenį, turėjo išmokti joti. Jai ir dviratininkei Hayley Jane Warnes atiteko karalienės sargybinių vaidmenys.

Nors galingo stoto moterys pratusios prie daug ištvermės ir jėgų reikalaujančios veiklos, tačiau net kelis mėnesius iki filmavimo turėjo intensyviai treniruotis, gludinti judesių plastiką, mokytis valdyti kardus ir joti. Kaip sakė M. V. Beijner, režisieriaus sumanymas veikiausiai buvo sukurti moterišką juostos „300“ versiją.

D. Kroes su entuziazmu papasakojo, kaip nustebino sūnų pasirodžiusi jam su šarvų kostiumu. „Jis niekada nežiūrėjo į mane tokiu žvilgsniu – be galo žavėjosi kaip tikra karė atrodančia motina“, – sakė D. Kroes.

Moterys vienu balsu tvirtino, kad dirbdamos kartu jautė neįtikėtiną jėgų ir įkvėpimo antplūdį. „Kai pirmą dieną susitikome filmavimo aikštelėje, dėvėdamos šarvus ir apsiginklavę kardais, kaipmat pajutome savo galią. Atrodėme tiesiog pritrenkiančiai“, – sakė B. Ence.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)