„Norime pabrėžti, jog Žmogus–voras jau senokai išaugo iš vaikų auditorijos ir tapo superherojumi, kurio naujoji istorija pakerės ir jauną, ir pagyvenusį žiūrovą. Galų gale, Žmogus–voras „Marvel“ komiksuose gimė prieš daugiau nei 50 metų, tad su juo užaugo ne viena karta. Tai – nesenstantis personažas, kuris su kiekvienais metais bręsta ir gerėja“, – sako juostos „Žmogus–voras: grįžimas namo“ režisierius Jonas Wattsas.

Profesionalo teigimu, daugiausia dėmesio kuriant filmą buvo skiriama specialiesiems kompiuteriniams efektams ir įdomiam scenarijui, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Dabar jau drąsiai galiu sakyti, kad filmas perkels jus į visai kitą realybę. To ir siekiau. Norėjau, kad žiūrovai patys pasijustų superherojais ir iš kino salės išeitų lyg nugalėtojai. Būtent todėl ir „pakvietėme“ jungtis kitus gerai žinomus personažus: jie padės atsiskleisti Žmogui–vorui, pamatysite jį visiškai kitoje šviesoje“, – sako J. Wattsas.

„Ar galėčiau būti laimingesnis? Dirbti su R. Downey Jr. yra vienas geriausių man nutikusių nuotykių. Jis – nuostabus vyrukas, labai žemiškas, tačiau dirbdamas su juo išmokau neįtikėtinų profesinių paslapčių. Jis punktualus, mandagus, puikus pavyzdys aktoriaus, kuriam savo jėgomis pavyko pasiekti aukštumų“, – apie darbą su Holivudo žvaigžde pasakoja Žmogų–vorą vaidinantis Tomas Hollandas.

Jis teigia, jog studijos sumanymas į vieną filmą pakviesti ir kitas komiksų žvaigždes prideda juostai svorio, o tai, kad komiksuose gimusius superherojus žmones dievina, įrodo ir „Nuostabiosios moters“ filmo sėkmė.

Filme Piteris Parkeris vaizduojamas kaip penkiolikmetis, grįžtantis į mokyklą ir slepiantis didžiulę paslaptį: po genetiškai modifikuoto voro įkandimo jis įgauna naujų, superherojaus savybių. Globojamas Geležinio žmogaus, Piteris bando „prisijaukinti“ naująją tapatybę ir labiau už viską pasaulyje trokšta tapti tikru Keršytoju. Karštas jaunas kraujas vaikiną vis įvelia į pavojingus nuotykius. Paprasti pakvailiojimai virsta rimtu pavojumi, kai mieste atsiranda naujas piktadarys Grifas. Jo kelyje pasipainiojus Žmogui–vorui, Grifas nedvejodamas nusprendžia sunaikinti ir patį išsišokėlį, ir viską, kas jam brangu.

Žmogus–voras prie savo ištakų su trenksmu grįš jau liepos 14 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją