Štai penkios priežastys, kodėl nuotykių ištroškusiems fanams reikia prisijungti prie Džeko:

1) Sužinosime apie Džeko Sparou praeitį

Visi pažįstame ir mylime mūsų narsųjį anti-herojų Kapitoną Džeką, tačiau kas padarė Džeką Sparou tokiu piratu, kokį mes jį matome šiandien? Filme „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ pažvelgsime į praeities įvykius, kurie pelnė dabartinę Džeko reputaciją.

2) Dar didesnė rizika

Išsiblaškėlis Džekas moka bėgti nuo priešų, tačiau dar niekada ankščiau neteko susidurti su tokiu nuožmiu ir kraupiu priešininku kaip Kapitonas Salazaras. Džekas gali prarasti viską, tačiau pergalės atveju jis gautų daugiau, nei galėjo pasvajoti maloniausiame sapne.

3) Po 10 metų pertraukos grįžta Keira Knightley

Holivudo žvaigždės Keira Knightley kartu su Orlando Bloom buvo pasitraukę iš frančizės, todėl „Pasaulio pakrašty“ bei „Ant keistų bangų“ aktoriui Johnny Depp teko kovoti be draugų. Filmo kūrybinė grupė apie O. Bloom sugrįžimą garsiai kalbėjo dar juostos filmavimo metu, tačiau britų aktorė K. Knightley buvo slepiama nuo visuomenės. Paslaptis išaiškėjo per klaidą, kai aktorė pasirodė vienai sekundei japoniškame filmo anonse.

4) Filme pasirodys „The Beatles“ grupės narys

Nuotykių kupinoje juostoje išvysime net patį legendinės grupės „The Beatles“ vokalistą, gyvą legendą Polą Makartnį (angl. Paul McCartney). Jokių detalių apie muzikanto vaidmenį nepateikiama.

5) „Karibų piratai. Salazaro kerštas“ yra daugiau nei tik dar vienas tęsinys

Su daugybe naujų personažų, dar neregėtais veidais ir artimesniu žvilgsniu į Kapitono Džeko pradžią, naujoji „Karibų piratų“ dalis „Salazaro kerštas“ pakelia visą frančizę į dar neregėtas aukštumas.

„Karibų piratai. Salazaro kerštas“ kinuose nuo gegužės 26 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)