Sąrašė esantys filmai – apie meilę, netektį, gedulą. Vieni smagūs, kiti pravirkdys, bet kartais po skyrybų būtent to ir reikia. Taigi pasiimkite pledą, puodelį arbatos, nosinaičių ir gerų įspūdžių.

1. „Begin Again“ („Dar kartą, iš naujo“)

Muzikinė drama – kandi ir jauki istorija apie įrašų kompanijos vadovą, kuri vaidina Markas Ruffalo, ir dainų kūrėją, dainininkę, kurią įkūnija Keira Knightley. Abu neseniai išgyveno skyrybas, jie puiki draugija vienas kitam. Toliau nepasakosime, kad neatimtume malonumo.

2. „Before We Go“

Šiame filme vyksta keli išsiskyrimai. Filmo režisierius Chrisas Evansas. Filmas suteiks vilties, kad visada gali baigtis gerai, nors nebūtinai taip, kaip tikėjotės.

3. „Comet“ („Kometa“)

Įspėjame – šio filmo pagrindiniai veikėjai, kuriuos vaidina Justinas Longas ir Emmy Rossum yra kiek eklektiški, filmas mistiškas. Bus sunku atitraukti akis nuo šios pasmerktos poros, svarstysite, kokie paraleliniai pasauliai egzistuoja. Labai graži muzika.

4. „Blue Jay“

Tai filmas apie mokyklos laikų įsimylėjėlius, kurie po daug metų vėl susitinka. Istorija klostosi ne taip, kaip greičiausiai tikitės. Po filmo veikiausiai ilgai galvosite, kas yra meilė ir kodėl ji baigiasi.

5. „The Other Woman“ („Kita moteris“)

Filmas sukelia labai daug emocijų, jame vaidina puiki aktorė Natalie Portman.

6. „To the Wonder“ („Į stebuklą“)

Filmą sukūrė Terrence Malik, filmo „Gyvenimo medis“ režisierius, taigi jūsų laukia tikras kinematografijos skanėstas. Vaidina Benas Affleckas, Rachel McAdams ir Olga Kurylenko.

7. „Something’s Gotta Give“ („Mylėti(s) smagu“)

Smagus, nuotykių, netikėtumų, juoko kupinas filmas, pamatysite – iš karto pamiršite savo buvusįjį. Laiminga pabaiga nedaro filmo banaliu. O kur dar aktorius Keanu Reevesas...

8. „Atonement“ („Atpirkimas“)

Ar dar reikia įrodymų, kad kažkam buvo sunkiau nei jums? Iano McEwano filmas sugraudins iki širdies gelmių, pamatysite – esate ne vieni šiame kartais žiauriame pasaulyje.

9. „Step Up“ („Šokis Hiphopo ritmu“)

Pažiūrėkite, jei norite sau priminti, kad meilė pasaulyje egzistuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)