Tikriausiai nereikia priminti, kad šių metų „Oskarų“ ceremonijos vinis buvo supainiotas geriausios juostos apdovanojimas – per klaidą nuskambėjo „Kalifornijos svajų“ pavadinimas, nors tikrasis laimėtojas buvo filmas „Mėnesiena“.

Taigi kino teatro „Dalton‘s Rio Cinema“ komanda nusprendė pajuokauti: žiūrovams, susirinkusiems pasižiūrėti Barry Jenkinso dramos „Mėnesiena“, dvidešimčiai sekundžių jie paleido „Kalifornijos svajas“.

Kaip žurnalistams sakė kino teatro vadovas Andrew Woodyattas, sausakimša salė teigiamai sureagavo į sumanytą pokštą.

„Būtų buvę labai nejauku, jeigu žmonės nebūtų supratę pokšto, bet, laimei, jie suprato. Mes paleidome vieną iš „Kalifornijos svajų“ anonsų, tai nebuvo jo pradžia. Akimirkai žiūrovai nuščiuvo, suprato, kad kažkas čia ne taip. Sustabdėme, norėjome, kad pasirodytų, jog padarėme klaidą ir tada pradėjome rodyti „Mėnesieną“. Prapliupo ovacijos, visiems patiko“, – pasidžiaugė kino teatro vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)