Deja, 1991 metais Pazienza pateko į tragišką automobilio avariją, kurioje susilaužė kaklą. Boksininkui skilo net trys kaklo slanksteliai, iš kurių vienas pavojingai arti centrinės nervų sistemos, todėl ant jo galvos buvo sumontuotas metalinis aureolės prietaisas ir varžtais prigręžtas prie kaktos.

Gydytojai įspėjo, kad patirta trauma yra labai rimta ir Vinny gali nebevaikščioti, tačiau nepraėjus net savaitei po grįžimo iš ligoninės į namus, jis pradėjo ruoštis sugrįžimui į bokso ringą. Nepaisydamas gydytojų nurodymų, jis treniravosi atsigavimo laikotarpiu, o nuėmus aureolės prietaisą nuo galvos – grįžo į ringą ir laimėjo devynias dvikovas iš eilės.

Ringe Vinny Pazienza savo oponentus ir žiūrovus gąsdindavo kiekvienoje kovoje prarandamo kraujo kiekiu – boksininkas naudojo kraują skystinančius vaistus – tai įkvėpė filmo pavadinimą. Galiausiai, Paz užbaigė savo karjerą laimėdamas dar tris pasaulio čempiono titulus.

„Kova iki paskutinio kraujo lašo“ filmuota Vinny Pazienza gimtajame mieste, Cranstone, Rod Ailende. Režisierius Ben Younger čia praleido daug laiko, kad įsitikintų, jog viskas, pradedant nuo drabužių ir baigiant akcentais, būtų autentiška.

Realiame gyvenime Vinny savo bokso pirštines jau pakabino ant vinies ir ėmėsi trenerio vaidmens. Šiuo metu jis treniruoja būtent filmavimo aikštelėje sutiktą profesionalų boksininką Jean Pierre Augustin, kuris filme vaidina Paz oponentą. Turėdamas greta savęs Pazmanijos velnią, galbūt ir Augustin kada nors taps vertas filmo.

Biografinė drama „Kova iki paskutinio kraujo lašo“ kino teatruose jau nuo vasario 24 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)