„Aš pats „Zero III” jau mačiau du kartus. Pirmą kartą per premjerą, kada jaudulys ėmė viršų. Antrą kartą jau ramiai atsipalaidavęs pažiūrėjau, ir patiko dar labiau, nes atrandi daugiau dalykų. Tiesa, antrą kartą ir savo klaidų daugiau pastebi. Esu girdėjęs tokią teoriją, kad norint pailsėti, reikia tą patį filmą žiūrėti daug kartų, nes tada tavo smegenys, jau žinodamos siužetą, ilsisi. Todėl ir sakau – eikite į filmą po 10 kartų, pailsėsite”, - siūlė R. Cicėnas.

„Visi gyrė ir prigyrė tą Vėlyvį, bet nenusibosta girti, nes viskas buvo labai profesionalu, aukščiausiame lygyje. Jis vienas iš tų režisierių, su kuriuo norisi dirbti. Man tai buvo netikėta, nes anksčiau nebuvau su juo susidūręs. Malonumas susimaišė su komandos atsakingu, ir, manau, filme tai matosi. Bent jau aš matau”, - sakė aktorius.

„Matosi, kad dirba profesionalų komanda, viskas padaryta labai gerai – visi efektai, avarijos, vien moterų muštynės ko vertos. Pirmą kartą Lietuvoje tokios, tobulai mušėsi, praktiškai „Kill Bill”, - palygino R. Cicėnas.

Pasak jo, jam pačiam sunkiausia buvo smurto scena tualete. „Mane ten primušė, ir nebuvo jokių kompiuterinių efektų, todėl nebuvo lengva suvaidinti”, - teigė aktorius.

„Aš šiame filme matau daug žinomų veikėjų prototipų – žiniasklaidos, politikos ir kitų. Manau, daugelis galės atpažinti save. Ir kažkas atpažins pačius skandalus, pavaizduotus filme – o gal jie tokie ir buvo, kas žino?”, - retotiškai klausė R. Cicėnas.


Naujausia E. Vėlyvio kino juosta paliečia politikos, žiniasklaidos ir verslo ryšių temą – korupcija, cinizmas, pinigai ir aistra bus tik kelios nuodėmės, iš kurių suplakta ši juodoji komedija. Naujoje „Zero“ dalyje pamatysime pamėgtus aktorius – Ingą Jankauskaitę, Ramūną Cicėną, Rimantę Valiukaitę, Gytį Ivanauską, Mindaugą Papinigį, Kęstutį Jakštą, Ramūną Rudoką, Andrių Bialobžeskį ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)