Per išankstinius seansus ir pirmąjį savaitgalį „Zero III“ kino teatruose pamatė 68 300 žiūrovų bei surinko 361 112 eurų pajamų. Pagal šiuos abu kriterijus naujasis E. Vėlyvio filmas aplenkė ankstesnius pirmojo savaitgalio lyderius: „Redirected / Už Lietuvą!“ (64 523 žiūrovai ir 313 214 eurų), „Tarp mūsų berniukų“ (60 906 žiūrovai ir 325 803 eurai) ir „Gautas iškvietimas“ (56 165 žiūrovai ir 296 003 eurai).

„Rezultatai įspūdingi ir labai džiuginantys, tačiau su ne mažesniu nekantrumu laukiame ir antrojo bei trečiojo savaitgalių rezultatų, kuomet filmo žiūrimumą lemia ne tik išankstinis įdirbis, reklaminės kampanijos, tačiau ir pirmųjų žiūrovų arba kino kritikų atsiliepimai. Pirmosios recenzijos „Zero III“ vertina kaip bene geriausią E. Vėlyvio darbą, todėl labai tikimės, kad žiūrovų lankomumas išliks rekordinis“, – teigė filmo prodiuserė Daiva Jovaišienė.

„Sekėme kino teatrų lankomumą savaitgalį ir matėme daugybę visiškai užpildytų seansų. Kaip visada pilnomis salėmis pasižymi E. Vėlyvio filmų startai Kaune, tačiau šį kartą maloniai nustebino Klaipėdos žiūrovai, sausakimšai užpildę sales ir bilietų į penktadienio bei šeštadienio seansus nebuvo įmanoma gauti. Panaši situacija regionuose – mažesniuose miestuose bilietų neįmanoma įsigyti trims artimiausioms dienoms“, – sakė prodiuserė.

Anot jos, geriausiai šiam antplūdžiui pasiruošė Vilniaus kino teatrai – prisiminę „Redirected / Už Lietuvą!“ startą ir papildomus neplanuotus seansus, šįkart kino teatrų administracijos iš anksto suplanavo gerokai daugiau peržiūrų nei įprasta, todėl vilniečiams bilietų į „Zero III“ nepritrūko.

Užsienyje gyvenantys lietuviai filmą galės pamatyti jau vasario 16-tąją – planuojami specialūs seansai D. Britanijoje, Norvegijoje ir Airijoje.

Naujausias E. Vėlyvio filmas „Zero III“ paliečia politikos, žiniasklaidos ir verslo ryšių temą – korupcija, cinizmas, pinigai ir aistra bus tik kelios nuodėmės, iš kurių suplakta ši juodoji komedija. Naujoje „Zero“ dalyje pamatysime pamėgtus aktorius – Ingą Jankauskaitę, Ramūną Cicėną, Rimantę Valiukaitę, Gytį Ivanauską, Mindaugą Papinigį, Kęstutį Jakštą, Ramūną Rudoką, Andrių Bialobžeskį ir kitus.

Filmo komanda: scenarijaus autoriai Jonas Banys ir Emilis Vėlyvis, dailininkas Paulius Šeškas, kostiumų dailininkė Jolanta Rimkutė, kompozitoriai – „Happyendless“ Marius Narbutis ir Andrius Kauklys.

„Zero III“ kuria prodiuserių kompanijos „Kino Kultas“ ir „NeverEver“. Tai ketvirtasis Lietuvoje kuriamas pilnametražis režisieriaus E. Vėlyvio filmas, pirmieji – „Zero“, „Zero II“ ir „Redirected / Už Lietuvą!“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio.

Filmo VIP premjeros akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)