Štai kur didžiausia dilema, su kuria susiduria tūkstančiai šventiškai nusiteikusių žiūrovų. Kelis filmus mes patys Jums rekomenduosime, ir tikimės, jog mūsų pastabos Jums tikrai pravers išsirinkti tinkamą kino filmą pramogai.

Penki filmai, kuriuos nevalia praleisti per šias Kalėdas:

„Dainuok“ (angl. „Sing“)

Žymiausių pop muzikos kūrinių pripildytas animacinis studijos „Universal Pictures“ filmas užbaigia šiuos 2016-uosius metus išties maloniai ir dainingai. Filmuke pasakojama itin smagi žvėrelių „X-Faktoriaus“ istorija, kurie bando varžytis dėl pagrindinio prizo, o taip pat įrodyti sau ir visiems kitiems, jog jie yra verti kažko daugiau, nei vien užgauliojimų. Dideliu filmo pliusu tampa ir visas personažus įgarsinęs žvaigždžių kolektyvas, kurie pasidarbavo iš peties. Universalus ir tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms filmas tikrai neleis liudėti per šias Kalėdas.

„Kalifornijos svajos“ (angl. „La La Land“)

Jaunasis kino virtuozas Damienas Chazelle‘is, 2013 metais padovanojęs mums džiazo ritmais alsuojanti Oskarinį projektą „Atkirtis“ (angl. „Whilash“), sugrįžta su dar stipresniu ir visus įmanomus apdovanojimus skinančiu filmu, kuriame muzika, dainos, šokiai ir ritmas pakerės kiekvieną, net ir miuziklams neprijaučiančius žiūrovus. Net aštuoniems Auksinėms Gaubliams nominuotas filmas pasakoja labai trapią, pozityvią, naivią ir šiltą meilės istoriją, kurios metu režisierius atiduoda duoklę klasikinėms miuziklams. Filme žavi ir dekoracijos, scenografija, pasirodymų choreografija ir žinoma pagrindinių vaidmenų atlikėjai. Tai tobulas filmas visai šeimai, kaip ir poroms, o taip pat ir vienišiems žmonėms, kurie po šios juostos nepraras tikėjimo belaukdami savo gyvenimo meilės.

„Pakeleiviai“ (angl. „Passengers“)

Oskarui nominuotas už filmą „Vaizduotės žaidimas“ (angl. „The Imitation Game“), režisierius Mortenas Tyldumas pristato itin rimtą, įtampos kupiną ir intrigą iki pat filmo galo išsaugantį filmą, kurį jau dabar įvardija kaip šių metų „Tarp žvaigždžių“ (angl. „Interstellar“). Dinamiško ir gerai apgalvoto veiksmo prisodrintas filmas, turi ir itin intelektualiai vystomą pasakojimą, kuriame susipina kelios svarbios ir daugelį metų žmoniją kamuojančiuos idėjos dėl geresnio rytojaus. Be abejo, neleis nuobodžiauti ir pagrindinių herojų atlikėjai – Chrisas Prattas ir Jennifer Lawrence, kurių chemija šiame filme išties pribloškianti.

„Žudikų brolija“ (angl. „Assassins Creed“)

Ilgai laukta kompiuterinio žaidimo „Žudikų brolija“ ekranizacija pagaliau pasieks viso pasaulio kino ekranus jau gruodžio 23 dieną. Filmas kupinas gero ir kokybiško veiksmo, puikių specialiųjų efektų, nuostabių aktorių ir ne ką mažiau charizmatiškų personažų. Bet svarbiausia, jog tai originali, ir dar nematyta istorija, kuria žaidimus kurianti kompanija „Ubisoft“ laikė specialiai pilnametražiam filmui. Šis filmas taps puikia pramoga draugų kompanijai.

„Šelmis-1: Žvaigždžių karų istorija“ (angl. „Rogue One: A Star Wars Story“)

Prieš metus į kino ekranus sugrįžusi legendinė „Žvaigždžių karų“ saga, dabar plečia savo horizontą, ir nusitaiko į naujas istorijas. Pirmoji iš jų – sukilėlių bandymai pavogti svarbiausio Imperijos ginklo – „Mirties žvaigždės“ – planus. Filmo veiksmas vyksta prieš 1977 metų filmo istoriją, todėl net ir tie žmonės, kurie dar nėra matę jokių „Žvaigždžių karų“ filmų, turėtų susidomėti šia juosta, kuri nukels į tolimąją galaktiką ir parodys visą šios kino epopėjos grožį, dėl kurio šią filmų seriją myli milijonai žmonių visame pasaulyje. Įspūdingi specialieji efektai, daug veiksmo ir svarbiausia – autentiška originaliai trilogijai atmosfera sugražinanti didybę „Žvaigždžių karams“ pavers peržiūrą į vieną didelį malonumą, kurį geriausia patirti draugų ar šeimos apsuptyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)