Kodėl 3, o ne 2-adalis? – sau klausimą spaudos konferencijoje uždavė filmo „Gautas iškvietimas“ režisierius T. Vidmantas. – Antra dalis dažniausiai būna prastesnė už pirmą, todėl nenorėjome rizikuoti, o ir šiaip norėjome trilogiją greičiau užbaigti. Na ir dar dėl to, kad Amerikoje viešbučiuose nėra trylikto aukšto.“

Šiame filme įsiamžino nemažai žymių Lietuvos garsenybių. Kone daugiausia komplimentų sulaukė Jonas Valančiūnas, filme įkūnijęs vagišių, T. Vidmantas tikino, kad jis tikrai galėtų tapti aktoriumi. Filme įsiamžino ir Asta Valentaitė. Pasidomėjus, ką jai teko įkūniti, aktoriai juokėsi, kad jai tiesiog reikėjo būti savimi.

Beje, į klausimą, kiek teko sumokėti J. Valančiūnui, A. Valentaitei ar kitoms garsenybėms, įsiamžinusioms filme, T. Vidmantas išsisuko nuo atsakymo atsakydamas, kad režisierius apie tai nežino, tai prodiuserių darbas.

Filmo anonsas:


„Filmą padarėme labai greitai. Kas matė, sako, kad gavosi geresnis už pirmą“, – šyptelėjo Tadas.

Pirmoji filmo dalis buvo pažymėta ženkliuku N-18, ši – N-16. Aktoriai juokėsi, kad šiame filme propaguojamas saugus seksas ir religija.

Beje, šioje dalyje atsiras ir naujas ekipažas, kurį sudarys baudėjas ir Mantas Katleris. Be to, nebeliko praėjusiame filme buvusio komisaro, jį teko pakeisti. „Kai pakilau pareigose, nes kaip matėte pirmojoje dalyje, komisaras buvo korumpuotas ir jį reikėjo pašalinti, todėl reikėjo jį pašalinti“, – kalbėjo komisaras Bronsonas, kurį filme įkūnijo aktorius Marius Repšys.

Filme „Gautas iškvietimas 3“ veiksmas toliau vyksta 7-ajame policijos komisariate. Po pirmojo filmo sėkmės siekiama to, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų. Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacija, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)