- E. Roberts yra J. Roberts brolio Erico Robertso dukra.

- Jos venomis teka angliško, airiško, škotiško, vokiško, švediško bei velsietiško kraujo.

- Emma yra gera Britney Spears sesers Jamie Lynn Spears draugė.

- Kompanijos Abercrombie modelis bei veidas.

- Ne tik aktorė, bet ir dainininkė.

- Mėgstamiausias E. Roberts aktorius – Rupertas Grintas, tačiau vaidindama lygiuojasi į Anne Hathaway. Taip pat dievina aktores Drew Barrymore bei Rachel McAdams.

- Žaidžia tinklinį ir mėgsta plaukimą.

- E. Roberts turi didžiulę rankinių kolekciją, jas kolekcionuoja.

- Didžiausios jos mados ikonos – dvynės Mary-Kate bei Ashley Olsen.

- Nuolat šmėžauja Maxim žurnalo seksualiausiųjų moterų sąraše.

- E. Roberts tėvai išsiskyrė, kai jai tebuvo septyni mėnesiai.

- Mergina mėgsta dainuoti, kuria muzikinius klipus.

- Turi skraidymo fobiją.

- Vaikystę praleido filmavimo aikštelėse drauge su savo teta Julia Roberts, todėl jau nuo penkerių žinojo, jog ateityje taip pat taps aktore.

Aktore Emma Roberts tapo ir tikrai ne dėl to, jog turi tokią žinomą tetą. Pradėjusi nuo antrojo plano vaidmenų, dabar E. Roberts jau gali džiaugtis solidžiomis rolėmis ir didžiuliais honorarais.

Vienas iš to įrodymų – jos vaidmuo juostoje “NERVE: drąsos žaidimas”. Šio filmo siužetas – apie per pasaulį galingo cunamio banga besiritančią naują pramogą. Jos pavadinimas – „NERVE“. Nori pamatyti, kaip eiliniai žmonės daro pačius neįtikinamiausius, nutrūktgalviškiausius, beprotiškiausius dalykus? Atsisiųsk programėlę, prisiregistruok ir tapk žiūrovu. Užsikabinai? Išbandyk pats – tapk žaidėju! Kiekviena žaidimo užduotis įvertinta skirtinga pinigų suma. Kuo užduotis sudėtingesnė, tuo didesni pinigai. Kas juos sumoka? Tokie pat žmonės kaip tu, žiūrintys tavo nuotykius.

Skamba įdomiai ir patraukliai, tiesa? Būtent toks bus atkeliaujančio filmo siužetas. Šio filmo sulaikę kvapą laukia visi, dievinantys filmus, kurių metu baisu net sumirksėti.

Trileris pasakos apie koledžo naujokę Vy (akt. E. Roberts), pasiryžtančią išbandyti „NERVE“. Vos užsiregistravusi gauna pirmąją užduotį: pabučiuoti nepažįstamą vaikiną ir už tai užsidirbti šimtą dolerių. Užduotims sudėtingėjant, auga ir laimima suma. Praleisti su pabučiuotu vaikinu vakarą mieste. Apsilankyti prabangioje parduotuvėje. Pavogti iš jos rūbų. Užduotys tampa vis pavojingesnės, o anoniminiai žaidimo stebėtojai pamažu perima merginos gyvenimo kontrolę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)