Įvairaus amžiaus žiūrovus džiuginančius „Ledynmečio“ herojus penktąkart į kino ekranus sugražina režisierius Mike‘as Thurmeieras, kuriam buvo patikėtos ir trečioji bei ketvirtoji filmo dalys. Po ilgos pertraukos į kūrybinę „Ledynmečio“ komandą sugrįžo ir pirmosios dalies scenaristas Galenas T. Chu.

Sakoma, kad sustiprėjusi kūrybinė komanda sukūrė vieną juokingiausių „Ledynmečio“ dalių, kuri vėl prasideda nuo voveriuko Skreto.

Bandydamas sučiupti savo svajonių gilę, Skretas netyčia atsiduria kosmoso platybėse, o ten griausmingai rėžiasi į vieną planetų ir ant Žemės pažeria gausybę liepsnojančių meteoritų. Šie sukelia pavojų visiems gyvūnams, todėl siekdami išlikti Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti patraukia ieškoti saugesnės vietos ir naujų namų. Jų kelionė per naujas ir egzotiškas vietas bus kupina jaudinančių nuotykių, pavojų, meilės paieškų ir įdomių pakeleivių!

Kultinius herojus lietuviškai įgarsino Arūnas Sakalauskas (Sidą), Rimas Šapauskas (Menį), Gytis Balčiūnas (Baką), Evelina Kauklienė (Elę), Dainius Svobonas (Diegą), Džiugas Siaurusaitis (Krešą), Algis Dainavičius (Edį), Gintautas Martinkėnas (Šangrilamą), Jovita Balčiūnaitė (Bruk), Vainius Sodeika (Džiulianą).

Nepraleiskite progos nuotaikingą animacinį filmą „Ledynmetis: Susidūrimas“ pamatyti pirmieji – per DELFI premjerą liepos 14 d. 19 val. visuose kino centruose „Forum Cinemas“.

Taip pat sekite @DELFI Veidai paskyrą feisbuke – ten bus galima laimėti kvietimų!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)