“Kadangi filmavimas vyko naktimis, o kaip žinia, vasaros naktys yra trumpos, tai didžiausia problema buvo laiko stoka, nes nakties laikas yra maždaug 5 valandos, o gryno filmavimo apie 3,5 - 4 valandas“, - kalbėjo filmo režisierius Emilis Vėlyvis. – „Viskas vyko gana sklandžiai, nekreipiant dėmesio į smulkius techninius gedimus. Naktimis buvo ramus oras, jokio lietaus, tik šiek tiek šaltoka. Aplinkiniai gyventojai neįsterikavo, nekėlė balso ir nekvietė policijos, nors tikrai turėjo pagrindo tai daryti, pirmą valandą nakties girdėdami dūžtančius stiklus, automobilio padangų cypimą ir ne itin malonius ausiai garsiai tariamus aktorių dialogus.“

Filme vaidino Gediminas Vilaniškis, Adomas Stancikas, Ž. Žvagulio pritariančioji dainininkė Vaida Narkevičiūtė, Algis Ramanauskas – Greitai, Tomas Krivickas – Psichas ir Mindaugas Pozarinskas.

Kadangi filmavimas vyko naktimis, tai buvo išvengta didesnių nesusipratimu. „Vienas iš įsimintinesnių nesusipratimu įvyko filmuojant sceną prie „Akropolio“. Atvykus į vietą pamatėme, kad prieš pastato fasadą esantis neoninis apšvietimias išjungtas. Pasirodo, jis naktimis automatiškai išsijungia. O ši vieta dėl neoninio apšvietimo ir buvo pasirinkta. Galų gale viskas išsisprendė ir už tai reikėtų padėkoti „Akropolio“ apsaugos darbuotojams, kurie kažkokiu būdu įjungė mums reikiamą apšvietimą“.

Taip pat režisierius pažadėjo išduoti vieną paslaptį, kuri galėjo virsti didžiuliu skandalu, bet tik po filmo premjeros, kuri įvyks rugsėjo 9 dieną, iškilmingo festivalio atidarymo metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją