Pasak nuotaikingą komediją jau mačiusių žiūrovų, tai yra viena linksmiausių lietuvių kino kūrėjų sukurtų komedijų. Joje pasakojamos penkios penkių porų istorijos. Vienai jų gyvenimą apkartina moters įprotis susijaudinti tik verkiant vyrui. Kitai – slaptas merginos troškimas būti išprievartautai. Trečiosios poros vyras problemas sprendžia erzinančiai žmonai paslapčia vis duodamas migdomųjų vaistų, ketvirtoji šiltus santykius užmezga netikėčiausiu būdu naudojantis 21 amžiaus technologijomis, o penktoji problemas sprendžia išbandydamia vaidmenis poroms.

Komiškas filmo siužetas gera nuotaika užkrėtė ne tik žiūrovus kino teatruose, bet ir kūrybinę komedijos komandą. Filmavimo metu netrūko nei nuotaikingų akimirkų, nei iki ašarų juokingų nesusipratimų.

Daugiausiai juoko visai kūrybinei filmo komandai kėlė nesiliaujančios aktoriaus Giedriaus Savicko improvizacijos. Taip pat aktoriaus Eimučio Kvosčiausko bandymai pravirkti. Jos įkūnijamas personažas filme išlieja ne vieną ašarą, tačiau išspausti ašaras linksmoje kompanijoje aktoriui buvo itin sudėtinga, todėl jam teko sunaudoti ne vieną buteliuką dirbtinių ašarų.

Kai kurie šių kadrų pateko į filmą, o dalis liko tik kūrybinės komandos prisiminimuose ir nufimuotoje medžiagoje iš filmo užkulisių. Juos pamatyti galima čia:

Komedijoje „O, ne! O, taip!“ žiūrovai pamatys kone visus populiariausius lietuvių aktorius – filme vaidina Giedrius Savickas, Gintarė Latvėnaitė, Eimutis Kvosčiauskas, Ineta Stasiulytė, Arūnas Storpirštis, Rimantė Valiukaitė, Inga Valinskienė, Saulius Bagaliūnas, Gabrielė Malinauskaitė, Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas , Skaistė Anusevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)