„Negaliu apsakyti, kaip džiaugiuosi turėdama galimybę prieš kameras įkūnyti pačius įvairiausius vaidmenis. Gyvenime esu pilka pelytė, tačiau filmavimo aikštelėje galiu virsti tikra kale, blogiuke, seksualia ir savimi pasitikinčia moterimi. Galėčiau suvaidinti net ir vėžliuką nindzę, jei tik režisierius jo kailyje matytų būtent mane“, – sako 33 metų S. Khodchenkova.

Rusijoje gimusi, augusi, mokslus baigusi moteris sako visuomet svajojusi apie pasaulinę šlovę. Būtent dėl to ji ilgai tobulino anglų kalbos tartį (nors vis dar šneka su gan ryškiu akcentu), mokėsi ne tik aktorystės, bet ir ekonomikos, gilino žinias apie tarptautinius santykius. Vėliau vienas po kito pasipylė pasiūlymai vaidinti teatre, televizijoje bei kine. Režisieriai netruko pastebėti S. Khodchenkovos talentą ir netrukus ji jau galėjo pasigirti darbu su tokiomis pasaulinio ryškumo žvaigždėmis, kaip Gary Oldmanas, Benedictas Cumberbatchas, Hugh Jackmanas.

Tačiau jos kelias link Holivudo nebuvo toks paprastas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Sužinojusi, kad ieškoma aktorė, kuri Iksmenų tęsinyje turės suvaidinti blogiukę Viper, iškart pamaniau: tai – mano proga. Nusiunčiau įrašą, vėliau vyko atrankos Europoje, Amerikoje ir net Australijoje. Pagaliau vaidmuo atiteko man. Ar matėte mano aptemptą kostiumą juostoje „Ernis“? Vien dėl jo vertėjo išlieti tiek prakaito“, – sako Svetlana.

Svetlaną, vaidinančią Viper galite pamatyti čia:

„Kiekvieną vaidmenį vertinu kaip seksą su mylimu vyru. Todėl vis pajuokauju, kad savo karjeros orgazmo dar nepasiekiau, nors malonumo patiriu tikrai daug“, – juokiasi aktorė.

Kadras iš filmo "Ištekėti per naktį"

Kalbant apie mylimus vyrus, tai jų aktorės gyvenime nebuvo daug. 2005-aisiais ji ištekėjo už klasės draugo, su kuriuo po penkmečio išsiskyrė, o pernai teatro scenoje aktorei pasipiršo vienas Maskvos verslininkas. Deja, vestuvių gerbėjai taip ir nesulaukė, pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Apie vestuves suksis ir naujausias filmas, kuriame nusifilmavo S. Khodchenkova. „Ištekėti per naktį“ – tai linksma komedija apie merginas, kurios ruošiasi klasiokės vestuvėms. Deja, likus parai iki šventės įvyksta tai, ko niekas nesitikėjo. Draugėms tenka paini užduotis: nuotakai per vieną naktį surasti naują jaunikį.

Lietuvos kino teatruose komedija „Ištekėti per naktį“ pasirodys jau birželio 24 dieną. Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)