Kritikai tikina, kad laukti verta, mat prie juostos dirba Tomas Tykweris, režisierius, prisidėjęs prie filmų „Debesų žemėlapis“ ir „Bėk, Lola, bėk“ sėkmės. Jam talkina ne ką mažesnio kalibro žvaigždės - „Sudie, Leninai!“ scenaristas Hendrikas Handloegtenas ir iš „Vienas Berlyne“ žinomas Achimas von Borriesas.

Pagal didžiulio populiarumo sulaukusį Volkerio Kutscherio romaną kuriama juosta atvers duris į policijos inspektoriaus Gereon Rath kasdienybę, kurioje gausu korumpuotų politikų, narkotikų, žudynių, ekstremizmo ir aišku, meno. Šiuo metu Vokietijoje vykstantys filmavimai žada pritrenkti autentiškumu. Bandoma atkurti kuo tikslesnį 1920-ųjų Berlyno vaizdą – su tamsiomis prekybvietėmis, purvinais ir pavojingais skersgatviais. Šis darbas patikėtas įspūdingais vaizdais žavėjusios kino filmo „Kvepalai. Vieno žudiko istorija“ dizaineriui.

„Babylon Berlin“ komanda tikina, kad seriale išvysite per 250 aktorių, o visą komandą sudaro dar bent 5000 žmonių. Žymiausių aktorių penketuke besipuikuojanti Severija Janušauskaitė filmuojasi kartu su Volkeriu Bruchu, Liv Lisa Fries, Matthiasu Brandtu, Hannah Herzsprung, Karlu Markovicsu ir kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)