„Žinodamas, kad filmuosimės drauge, prieš maždaug dvejus metus paskambinau Ryanui, anksčiau mūsų keliai nebuvo susitikę. Pasisveikinau, prisistačiau, o jis man sako: „Labas, pone Crow, noriu iškart atsiprašyti, kad pastarąjį dešimtmetį nugvelbiau jūsų šlovę“. Tuomet aš supratau, jog vaidinti komedijoje „Kieti bičai“ su Ryanu bus tikrai nenuobodu. Neklydau“, – sakė R. Crow.

Tiesa, vėliau aktorius pripažino, jog „nenuobodu“ tai nebūtinai yra „paprasta“. Nors žvaigždės filmavimo aikštelėje patyrė daug juokingų akimirkų (kino kritikai teigia, jog išėjus iš seanso dar ilgai nuo juoko skauda pilvo raumenis), tačiau R. Crowe prisimena ir tai, kad kėlė šiokių tokių sunkumų: „Ryanas uždavinėja tikrai daug klausimų ir į juos atsakyti retkarčiais pasirodo sudėtinga. O galiausiai tai ima varginti. Jis – lyg piktybinis vabzdys. Prikimba ir ilgai zyzia aplink.“

Beje, abi žvaigždes dar labiau suartino muzika. Nors jų skonis šioje srityje ir skiriasi, bet vienija aistra.

„Buvo ankstus rytas, kai sugalvojau jam paleisti savo mylimą Les Paulą. Žinau, kad tai sena muzika, tiesiog norėjau, kad jis ją pažintų. Bet Ryanas išgirdęs vos kelias dainas paprašė jį pakeisti“, – juokiasi australas aktorius.

Filmų „Geležinis žmogus 3“ ir „Bučiuok bučiuok, šauk šauk“ (Kiss Kiss, Bang Bang) režisierius Shane’as Blackas nuotaikingoje juostoje „Kieti bičai“ pasakoja istoriją apie aštuntojo dešimtmečio Los Andželą – disko, sekso ir skandalų erą.

Ne patį sėkmingiausią laikotarpį išgyvenantis privatus detektyvas Holandas (akt. R. Goslingas) ir efektyviai ir greitai legaliai nesutvarkomas užsakovų problemas sprendžiantis Džeksonas (akt. R. Crowe) kartu privalo surasti dingusią merginą.

Džeksonas priverstas ne tik saugotis pats, bet ir saugoti savo naują sąjungininką, nes detektyvas nuolat įsipainioja į keistas situacijas. O jų maža tikrai nebus: korumpuoti policijos pareigūnai, Holivudo spindesys, nužudyta buvusi pornografijos žvaigždė, ant kulnų lipantys žmogžudžiai, keisti sutapimai ir dar keistesnės mirtys – viskas susipina į didžiulį paslapčių, pavojų ir nesusipratimų kamuolį. O siūlo galas azarto apimtus porininkus nuves iki pat aukščiausių valdžios sluoksnių.

Intriguojanti ir viena stilingiausių šių metų premjerų „Kieti bičai“ į Lietuvą atkeliauja jau gegužės 27 dieną. Čia galite pamatyti anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją