Filmo „Taip pat ir tavo mamą“ (Y Tu Mama Tambien) žvaigždė kuriant futuristinę Zoro legendos versiją „Z“ vėl dirbs su savo juostos „Desierto“ režisieriumi Jonas Cuaronu, „Gravitacijos“ (Gravity) kūrėjo Alfonso sūnumi.

„Man visad labai patiko Gaelis šiam vaidmeniui, – sakoma prodiuserio Marko Amino pareiškime. – Zoro yra žavus, sąmojingas ir sumanus didvyris. Gaelis turi visas šias savybes ir gali pateikti jas moderniai, kad pristatytų veikėją Zoro naujai auditorijai“.

Ilgai brandinto projekto siužeto detalės laikomos paslaptyje, bet filmas turi „nukelti žiūrovus į naują ir vizualiai jaudinantį pasaulį“.

Zoro, dono Diego de la Vegos alter ego, 1919 metais sukūrė rašytojas Johnstonas McCulley, o didžiajame ekrane jį įkūnijo daug aktorių, tarp jų – Douglasas Fairbanksas, Guy Williamsas, Anthony Hopkinsas ir, kol kas naujausiose ekranizacijose, Antonio Banderasas – 1998 metų „Zoro kaukėje“ (The Mask of Zorro) ir 2005 metų „Legendoje apie Zoro“ (The Legend of Zorro).

Naujasis projektas potencialiems pirkėjams bus pristatytas Kanų kino festivalyje, kuris prasideda šį trečiadienį.

Filmavimas turi prasidėti rudenį Dominikos Respublikoje.

37 metų Gaelis neseniai gavo „Auksinį gaublį“ už darbą televizijos seriale „Mozart in the Jungle“. Neseniai jis dirbo su Jonas Cuaronu filmuojant meksikiečių trilerį „Desierto“, kuris turi būti išleistas šiais metais.

Jonas rašys naujojo filmo „Z“ scenarijų ir jį režisuos. Jis padėjo savo tėvui parašyti 2013 metų kosminį trilerį „Gravitacija“, už kurį jie abu buvo nominuoti BAFTA apdovanojimui geriausio originalaus scenarijaus kategorijoje.