Erotinės juostos tęsinyje besifilmuojanti gražuolė neseniai itin atvirame interviu atskleidė, kad prieš kameras jai kartą teko net septynias valandas simuoliuoti orgazmą.

„Na, mes juk iš tiesų nesimylime, bet tiek laiko simuliuoti orgazmą – labai sunki užduotis. Patikėkite, jei turėčiau vaikiną, grįžus po filmavimų į jį net nenorėčiau žiūrėti. O ką jau kalbėti apie kažką intymesnio“, – sako 26 metų žvaigždė, kurios drąsos prieš kameras pavydi daugelis.

Būtent po to, kai ji pademonstravo savo aktorinius sugebėjimus, tapo viena geidžiamiausių aktorių Holivude. Neseniai ji pasirodė komedijoje „Gidas vienišiams“, o dabar gavo kone svajonių vaidmenį dramoje „Didesni purslai“. Tačiau ir čia jai teko suvaidinti intymiose scenose.

„Turbūt dabar jau taip ir bus iki kol pasensiu ir tapsiu nebegraži nuoga. Tuomet ir į lovą gultis nebereiks“, – juokiasi D. Johnson.

Filmas „Didesni purslai“ pasakos istoriją apie roko žvaigždę Marianą (akt. Tilda Swinton), kuri Italijos paplūdimyje mėgaujasi saule su savo meilužiu, kino operatoriumi Polu (akt. Matthias Schoenaerts). Po gerklės operacijos ji kuriam laikui pasitraukė iš viešo gyvenimo ir scenos.

Meilužius visiškai netikėtai aplanko muzikos prodiuseris Haris (akt. Ralphas Fiennesas). Maža to, jis pasirodo ne vienas, o su gražuole dukterimi Penelope (akt. Dakota Johnson), kurią neseniai sutiko po ilgo nesimatymo. Jųdviejų atvykimas visus įsuka į pavydo, aistrų ir pavojaus verpetą.

Šis filmas – tai Jacques’o Deray „Baseino“ (1969) perdirbinys, pavadinimas jam pasiskolintas iš to laikmečio garsaus britų menininko Davido Hockney paveikslo „Didesni purslai“ („A Bigger Splash“).

Lietuvos kino teatruose Venecijos filmų festivalyje triumfavęs filmas pasirodys jau gegužės 6 dieną. Čia galite pamatyti jo anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją