Daugybėje kino hitų jau nusifilmavęs J. Gyllenhaalas, atrodo, prieš kameras jau patyrė pačių įvairiausių situacijų. Tačiau aktoriaus atsakymas, kuomet žurnalistai paklausė, kas buvo sunkiausia filmuojantis naujausioje juostoje „Praradimas, nustebino daugelį.

„Man didžiausias iššūkis buvo šokti Niujorko gatvėje pačio piko metu. Tam reikėjo neįtikėtinos drąsos. Režisierius užsiminė, kad reiks improvizuoti, tačiau nesitikėjau, kad tam reiks tiek drąsos! Patikėkite, man buvo labai gėda“, – pasakojo 35-erių Holivudo žvaigždė.

Jake Gyllenhaal filme "Praradimas"

Komedijinėje dramoje „Praradimas“ J. Gyllenhaalas vaidina niujorkietį bankininką Deivisą Mičelą, kuris iš pradžių gyvena nerūpestingai ir mėgaujasi sėkme. Vieną dieną avarijoje žūsta jo žmona Julija ir Deivisas tarsi pabunda iš sapno.

Laukdamas žinių apie žmoną ligoninėje, jis nori nusipirkti šokolado batonėlį iš automato, tačiau šis užstringa. Deiviso mintis taip užvaldo šis nutikimas, kad jis pradeda rašyti laiškus šokoladų automato bendrovei. Laiškai vis ilgėja, virsta savotiška išpažintimi. Į laiškus pradeda atsakinėti paslaptinga bendrovės darbuotoja Karen (aktorė Naomi Watts). Du žmonės randa bendrą kalbą.

Galiausiai Deivisas imasi destruktyvių veiksmų: išardo namų baldus, juos naikina, sujaukia ir darbo vietą. Tačiau tarp Deiviso ir paslaptingosios Karen užsimezgusi graži draugystė padės jiems suvokti, kad yra už materialines gėrybes daug brangesnių dalykų.

Kritikų išliaupsinta juosta „Praradimas“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 15 dieną. Štai filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją