Laidos formatą televizija įsigijo iš kompanijos „Talpa“, kuri pasauliui pristatė triumfo sulaukusį šou „Voice Of“ . Originalus formato pavadinimas - „The Battle of The Sexies“. „Moterys prieš vyrus” - tai geros nuotaikos kupinas šou, kurio tikslas išsiaiškinti, šaunesni vyrai ar moterys.

Sakoma, kad moterys yra kilusios iš Veneros, o vyrai - iš Marso. Egzistuoja nepaneigiamas posakis, kad vyrai ir moterys mąsto skirtingai. Nors ir kilę iš skirtingų planetų, ar vyrai ir moterys pažįsta vieni kitus, ar turi panašumų, kas juos sieja ir kas skiria? Tai - svarbiausi klausimai, į kuriuos bandys atsakyti geros nuotaikos ir humoro kupinas šou „Moterys prieš vyrus”.

Kiekvieną savaitę vis naujos dvi komandos, trys žinomi Lietuvos vyrai - aktoriai, dainininkai, TV laidų vedėjai, sportininkai, šokėjai, šou pasaulio atstovai – susikaus su trimis ryškiausiomis Lietuvos moterimis - aktorėmis, dainininkėmis, TV laidų vedėjomis, sportininkėmis, šokėjomis, šou pasaulio atstovėmis. Komandas į pergales ves jų kapitonai – žavioji Inga Jankauskaitė ir šmaikštusis Mantas Stonkus.

Vyrai ar moterys gali ilgiau ištverti be maisto? Kiek porų batų paprastai turi vyrai ir kiek moterys? Kuri lytis per parą ištaria daugiau žodžių? Tai – klausimai, į kuriuos turės atsakinėti laidos dalyviai. Be to, komandos turės atlikti itin smagias užduotis: suvaidinti dainos tekstą, nesusijuokti vaidinant šmaikščią situaciją, pabandyti atspėti ir išrikiuoti priešingos komandos narius pagal didžiausias pajamas, gausiausią gerbėjų būrį ar pagal... grožį.

„Moterys prieš vyrus” dalyviai bandys atsakyti į neatsakomą klausimą, kas gi geresni: vyrai ar moterys - jau nuo balandžio 17-osios, sekmadieniais 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)