Pristatyti filmo režisierius atvyko su savo žmona, garsia Lietuvos teatro režisiere Dalia Ibelhauptaite, nuo pat pradžių entuziastingai palaikusia „Erelio Edžio“ idėją.

Kaip premjeros metu kalbėjo D. Fletcheris, naujausią savo filmą jis su didžiausiu džiaugsmu pristato kiekvienoje šalyje ir tikisi, kad žiūrovai po jo išeis su pačiomis geriausiomis emocijomis bei užsikrės beribiu Edžio atkaklumu ir pozityvumu.

Režisierius D.Fletcheris išdavė paslaptį, kad pagrindinį Edžio vaidmenį filme atlikęs aktorius T. Egertonas pats nemoka slidinėti. Visus filme rodomus šuolius su slidėmis nuo tramplino atliko dubleriai ir statistai, kurių režisierius suskaičiavo net vienuolika. Kita vertus, tokio lygio aktoriams gyvai neleidžiama atlikti jokių pavojingų triukų.

Premjeros vakarą staigmena laukė ir paties režisieriaus. „Megztukas?“, – gerokai nustebęs ištarė D. Fletcheris, rankose laikydamas netikėtą dovaną nuo filmo gerbėjos Gintarės. Baltas megztinis su užrašu „Myliu Erelį Edį“ buvo numegztas greičiau nei per savaitę.

D. Fletcheris

Premjeros vakarą tarp svečių buvo galima išvysti kone visas didžiausias Lietuvos garsenybes – scenos žvaigždes Andrių Mamontovą ir Tomą Sinickį, Viktorą Diawarą, Ericą Jennings, dizainerę Sandrą Straukaitę, laidų vedėjus Igną Krupavičių ir Richardą Jonaitį, politiką Artūrą Zuoką su žmona Agne, bei kitus žinomus veidus. Į premjerą Vilniuje atvyko ir filmą platinančios Holivudo kino studijos „20th Century Fox“ atstovas.

Filmo „Erelis Edis“ herojus – pirmasis britų olimpinis šuolininkas su slidėmis Michaelis Edwardsas, išgarsėjęs po 1988-aisiais vykusių Kalgario olimpinių žaidynių. Apie olimpiadą Michaelis svajojo dar nuo pat vaikystės, tačiau aplinkiniams ši svajonė atrodė nepasiekiama – berniukas sirgo sunkia kaulų liga. Tačiau galiausiai jis įrodė puikiai visiems žinomą, tačiau ne visų patirtą tiesą, – nieko nėra neįmanomo.

Nors per olimpiadą Michaeliui teko paskutinė vieta, jis pelnė ne tik britų, bet ir viso pasaulio sporto mėgėjų simpatijas, nes įkūnijo olimpinį idealą – svarbu ne laimėti, o dalyvauti ir siekti savo tikslo visomis priemonėmis.

Pagal tikrą istoriją sukurtoje komiškoje dramoje vaidina visas būrys Holivudo žvaigždžių: Hughas Jackmanas, Timothy Spallas, Taronas Egertonas, Markas Bentonas ir kiti.

Komiška drama „Erelis Edis“ kino teatruose visoje Lietuvoje pasirodys balandžio 1d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)