„Suprantu, kad Tadas galėjo pajuokauti ir šis pokalbis gali būti tik reklaminis triukas, tačiau taip negalima! O jei jis tikrai pasiūlė kažkam savo vaiką palikti gyvybės langelyje, jei kitaip negali pažiūrėti jo filmo? Kas tada jis per žmogus? Tai peržengia visas humoro ribas, kad ir koks tas humoras bebūtų. Mano nuomone, tai nenormalu“, – laiške DELFI rašė skaitytoja.

Merginą papiktino T. Vidmanto paviešinta pokalbio ištrauka, kurioje jo klausiama, kur galima įsigyti jo filmo „Gautas iškvietimas“ DVD. „Mes susilaukėme leliuko ir negalime dabar į kiną nueiti. O labai norime pamatyti“, – taip skambėjo klausimas Tadui. Šis pasiūlė nueiti po vieną, tačiau toks pasiūlymas netenkino klausiančiojo.

„Na. Kitas mūsų pasiūlymas būtų – gyvybės langelis, jeigu yra Kaune. Po filmo galėtumėte pasiimti“, – tokį atsakymą rėžė T. Vidmantas, sulaukdamas ir pasipiktinimo, ir liaupsių bangos. Vieni jį gyrė už puikų humorą, kiti stebėjosi, ar šis pokalbis gali būt tikras, esą joks žmogus mamai negalėtų pasiūlyti savo vaiko palikti gyvybės langelyje.

Tado Vidmanto pokabio ištrauka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (625)