„Londono apgultis“ tęsia prieš kelis metus sėkmės sulaukusio filmo „Olimpo apgultis“ liniją. Šį kartą vietoje Baltųjų rūmų teroristai pasirenka kitą taikinį – Londoną. Galingos atakos metu susprogdinama daug miesto simboliais laikomų statinių, o tikrasis teroristų taikinys yra į Didžiosios Britanijos ministro pirmininko laidotuves susirinkę pasaulio lyderiai.

„Londono apgulties“ prodiuseris ir pagrindinio vaidmens atlikėjas Gerardas Butleris premjeroje pažymėjo, kad filmo turinys gali paveikti jautresnį žiūrovą.

„Tai, kad pasakojama apie didžiules Londoną užgriuvusias teroro atakas ir jų smaigalyje atsidūrusius žmones, kai kam gali būti pernelyg artima ir tikroviška. Reikėtų nepamiršti, kad tai viso labo pramoginis filmas. Jis yra apie kovą, pasipriešinimą ir pergalę prieš planetoje vis stiprėjantį blogį“, – kalbėjo škotų kino žvaigždė.

Naujame filme G. Butleris suvaidino specialųjį JAV agentą, prezidento apsaugos vadą. Lietuvos kino teatruose „Londono apgultis“ bus rodoma jau nuo kovo 18 dienos.

Anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją