Spėjama, jog K. Winslet „Oskarų“ metu pranešė apie ketvirtąjį nėštumą

Svarbiausi kino pasaulio apdovanojimai – puiki proga ne tik apdovanoti geriausius, bet ir susitikti seniems geriems pažįstamiems. Los Andžele vykę „Oskarai“ tai dar kartą įrodė, mat žvaigždės bučiavosi, negailėjo vienos kitoms komplimentų ir apkabinimų. Kiek ten buvo nuoširdumo niekada nesužinosime, tačiau kai kurie ženklai – itn iškalbingi.

Drauge su vyru Nedu Rocknrollu į renginį atvykusi Kate Winslet šiemet pretendavo į geriausios antrojo plano aktorės statulėlę ir itin karštai palaikė seną draugą Leonardo DiCaprio. Dar prieš prasidedant ceremonijai, ji šiltai bendravo su kolegėmis Cate Blanchett ir Brie Larson. Šios iškart ėmė džiaugsmingai liesti Kate pilvuką ir emocionaliai apkabino K. Winslet. Spėjama, jog pastaroji draugėms pranešė apie ketvirtąjį nėštumą.

40-metė aktorė jau turi tris atžalas nuo skirtingų vyrų.

Kitos apdovanojimų akimirkos:

Raudonasis kilimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją