„Džiaugiamės, jog ši superžvaigždė sutiko tapti jau 58-ųjų lenktynių pažiba. Jam patikėta ištarti jau legendiniais tapusią frazę „Vairuotojai, užveskite variklius“. Neabejoju, jog tai sutrauks dar daugiau žmonių į ir taip jau daugelio pamėgtą renginį“, – sako lenktynių prezidentas Joie Chitwoodas III.

Tiesa, adrenalino aktoriaus gyvenime ir taip netrūksta. Filmuojantis fantastiniame nuotykių filme „Egipto dievai“ jam teko atlikti itin daug kovos scenų, o pati juosta kupina įspūdingų specialiųjų efektų. Juos jau spėjo išliaupsinti kino kritikai.

Epinis veiksmo, nuotykių ir stulbinančių specialiųjų efektų filmas nukels į priešistorinius laikus, kai Egipto žemę valdė ir dievai, ir žmonės. Negailestingam tamsos dievui Setui, kurį būtent ir vaidina aktorius Gerardas Butleris, užgrobus Egipto sostą, kažkada klestėjusi šalis paniro į chaosą.

Gerardas Buttleris filme "Egipto dievai"

Nuožmi Egipto dievų kova už amžinybę – jau nuo vasario 26 dienos. Abejingų nepaliksiantį juostos anonsą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)