Užrašų knygelė

Romantikos mylėtojų klasika tapęs filmas pasakoja apie du senyvo amžiaus žmones, skaitančius užrašų knygelę, kurioje pasakojamas prieš daugelį metų prasidėjęs meilės romanas: vaikinas iš vargingos šeimos įsimyli turtingą merginą, o netrukus jiems tenka išsiskirti.

FIlmo „Užrašų knygelė“ akimirka

Purvini šokiai

Filme jauna mergina atostogų metu įsimyli šokių mokytoją.

Patrickas Swayze'as ir Jennifer Grey filme "Purvini šokiai" (1987)
500 meilės dienų

Tai istorija apie du žmones: vienas jų įsimyli iš pirmo žvilgsnio, o kitas - apskritai netiki meile. Filme pasirodo merginų numylėtinis Josephas Gordonas-Levittas, kuriam po vaidmens šiame filme atsivėrė durys į plačius kino vandenynus. Prie jo prisijungia ir antrąją pagrindinio veikėjo pusę suvaidinusi Zooey Deschanel.

Filmo akimirka

Mano geriausio draugo vestuvės

Filmas pasakoja apie du senus draugus, kurie dar bestudijuodami universitete sutaria, jog jei iki 27-erių nei vienas neatšoks savo vestuvių – jiegu susituoks tarpusavyje. Vieną dieną Džuliana sulaukia Maiklo skambučio, o šis praneša jai, jog veda gražuolę sužadėtinę. Viskas būtų gražu, jei ne Džulianos užmojis sugriauti šventę.

Filmo akimirka
Tegyvuoja meilė

Meilė suvienija absoliučiai skirtingus žmones, apie ką ir pasakoja šis filmas. Jame rodomos aštuonios meilės istorijos, kurių herojai netikėtai susitinka vieni kitus, o po to nelauktai atitolsta, kol likimas juos ir vėl suveda. Viskas vyksta likus vos 5-ioms savaitėms iki Kalėdų, kuomet nutinka didžiausi stebuklai.

Filmo akimirka

Noting Hilas

Filmo akimirka

Meilei nereikia žodžių

Išsiskyrusi vieniša mama Eva dirba masažuotoja, tačiau kad ir kaip besimėgautų gyvenimu, tą temdo netrukus studijuoti išvyksianti dukra. Greitai Eva sutinka vyriškį ir tarp jų užsimezga romantiškas ryšys. Tiesa, žavioji masažistė lankosi pas Marianą, kuri nuolat bamba apie savo buvusį vyrą, kuris, pasirodo, ir yra Evos dabartinis širdies draugas.

Filmo akimirka

Graži moteris

Filmo akimirka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)