No caption needed) happy new year! #сновым2016годом

A photo posted by Danilakozlovsky (@danilakozlovsky) on Dec 31, 2015 at 2:34pm PST

Teigiama, jog pora susitikinėja maždaug metus, tačiau anksčiau savo jausmus slėpė ir viešumoje kartu nepasirodydavo. Aktorius 2008-aisiais buvo vedęs, tačiau santuoka truko vos trejus metus. Vėliau gražuolis aktorius buvo poruojamas su daugybe žinomų moterų, ypač su tomis, su kuriomis pasirodydavo ekrane. Žiniasklaidoje buvo pasirodę žinučių, jog D. Kazlovskis užmezgė romaną ir su Jelizaveta Bojarskaja, su kuria filmavosi naujausioje juostoje “Laisvas kaip paukštis”.

D. Kazlovskis yra puikiai žinomas Rusijos aktorius, kuris vaidina ne tik kine, bet ir teatre. Negana to, jis išgarsėjo ir Holivude, mat čia kurį laiką gyveno ir filmavosi su tokiomis žvaigždėmis, kaip Bondo mergina Olga Kurylenko bei Keira Knightley. Beje, su pastarąja D. Kazlovskis pasirodė ir itin seksualioje “Chanel” kvepalų reklamoje:

Rusijos kino žvaigždė užsienio kino kūrėjų dėmesį atkreipė suvaidinęs britų kino hite “Bastūnas, siuvėjas, kareivis, šnipas”, kur drauge su juo pasirodė ir tokie ekranų grandai, kaip Gary Oldmanas, Colinas Firthas, Tomas Hardy bei Benedictas Cumberbatchas. Vėliau jis gavo pasiūlymų atvykti į Holivudą.

“Rusams Amerikoje nėra lengva, man rodos, Šaltasis karas dar nesibaigė ir niekad nesibaigs. Holivude mano tautybės aktorių yra labai mažai, viskas dėl mūsų akcento. Aš irgi kalbu angliškai su rusišku akcentu, todėl esu viena koja JAV, kita – Rusijoje. Kasdien dėkoju Dievui, kad galiu daryti tai, ką labiausiai mėgstu ir žmonės tai vertina”, - viename interviu sakė aktorius.

D. Kazlovskis turi tikrai didelį gerbėjų ratą. Jų meilę ir simpatijas aktorius užsitarnavo ne tik dėl puikios išvaizdos bei aktorinių sugebėjimų. Vyras garsėja savo paprastumu, yra mielai bendraujantis socialiniuose tinkluose. Kiek kitoks bus jo vaidinamas herojus juostoje “Laisvas kaip paukštis”. Čia jis iš pradžių gražiais, o vėliau – ir kiek keistais būdais sieks susigrąžinti pas kitą vyrą išėjusią mylimąją.

Romantinė komedija “Laisvas kaip paukštis” Lietuvos kino teatruose pasirodys jau vasario 5 dieną. Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)