Tarp svečių šįvakar buvo galima išvysti atlikėją Augustę Vedrickaitę, aktorių Mindaugą Papinigį, verslininkę Eriką Purauskytę, aktorę Reditą Dominaitytę, televizijos laidų prodiuserį Mindaugą Rainį, modelį Jolantą Leonavičiūtę, socialinių tinklų žvaigždę Moniką Šalčiūtę, televizijos laidų vedėją Vaidą Skaisgirę, pirmagimio besilaukiančius Indrę ir Jogaila Morkūnus.

O taip pat aktorių Ramūną Rudoką, televizijos veidą Edmundą Jakilaitį, prodiuserį Deivydą Zvonkų ir daugelį kitų.

Filmas „Patriotai“ pasakos apie garsiai savo patriotiškumą deklaruojančios šeimos pasiruošimą ypatingai šventei – sūnaus Karolio išlydėtuvėms į karius savanorius. Tačiau ruošiantis šventei ima aiškėti, kad tikrieji patriotai – visai ne tie, kurie garsiai kalba apie meilę tėvynei. Sūnaus išlydėtuves užgožia vertybiniai konfliktai, komiškos ir absurdiškos pastangos norint įrodyti savo atsidavimą Lietuvai.

Nuotaikingoje komedijoje pagrindinius vaidmenis atlieka komedijos žanro guru: Giedrius Savickas, Ramūnas Cicėnas, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė ir kiti garsūs šalies aktoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)