„The Forest“ („Demonų miškas“)

Pavadindami būsimą Holivudo žvaigždės Natalie Dormer siaubo filmą „tikra istorija“, šiek tiek perlenktume lazdą, tačiau jis buvo filmuojamas labai realioje ir klaikioje vietovėje – Aokigaharos miške.

Tai Japonijoje esantis miškas, liūdnai garsėjantis jame besižudančiais žmonėmis. Dėl itin didelio savižudybių skaičiaus policija anš šio miško medžių yra iškabinusi tokius užrašus: „Tavo gyvybė yra vertinga tėvų dovana“ ir „Prieš priimant sprendimą numirti, prašome pasikonsultuoti su policija“. Nėra abejonių, kad „Demonų miškas “ pateko į 2016 metų siaubo filmų, kuriuos privalu pamatyti, sąrašą!

Juosta jau dabar rodoma Lietuvos kino teatruose. Jos anonsas:

„13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi“ („13 valandų: slaptieji Bengazio kariai“)

Michaelas Bay įkalbėjo Johną Kransinskį vaidinti šiame veiksmo trileryje, kuris buvo sukurtas pagal Mitchello Zuckoffo knygą „13 Hours: The Inside Account of What Really Happened In Benghazi“ („13 valandų: liudijimas iš vidaus, kas iš tikrųjų įvyko Bengazyje“). Kaip ir knyga, filmas pasakoja apie įvykius, kurie įvyko 2012 metų rugsėjo 11 dieną, kai teroristai užpuolė JAV valstybės departamento specialiosios misijos kompleksą ir vieną CŽV stotį Libijoje. Filme taip pat vaidina Pablo Schreiberis ir Jamesas Badge`as Dale`as.

Filmo anonsas:

„The Finest Hours“

Ši istorija įvyko dar 1952 metais, kai Menkių kyšulio pakrantės apsauga ėmėsi pavojingo bandymo išgelbėti dviejų tanklaivių, patekusių į smarkią audrą, įgulas. Chrisas Pine`as įkūnijo Bernį Vėberį – iš tikrųjų gyvenusį žmogų, kuris vadovavo gelbėjimo operacijai. Filme taip pat vaidina Ericas Bana, Benas Fosteris ir Casey Affleckas.

Juostos anonsas:

„Eddie the Eagle“ ("Erelis Edis)

Žiemos metu niekas taip nesušildys jūsų širdies, kaip įkvepianti olimpinė istorija. Taronas Edgertonas vaidina Eddie Edwardsą - britų slidininką, kuris išgarsėjo po 1988 metų Kalgario Olimpiados. Hugh Jackmanas vaidina jo trenerį ir bičiulį Bronsoną Pirį – specialiai šiam filmui sukurtą personažą.

Filmo anonsas:

„Whisky Tango Foxtrot“ („Viskis, tango, fokstrotas“)

Šioje politinėje komedijoje, sukurtoje pagal Kim Barker knygą „The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan“ („Talibano persiskirstymas: keistos dienos Afganistane ir Pakistane“) pagrindinį vaidmenį atliko Tina Fey. Ji įkūnijo K. Barker, kuri šio amžiaus pirmojo dešimtmečio pradžioje pradėjo dirbti reportere Afganistane ir Pakistane. Filme taip pat vaidina Billy Bobas Thorntonas, Margot Robbie ir Martinas Freemanas.

Filmo anonsas:

„I Saw the Light“ („Mačiau šviesą“)

Tai biografinis filmas apie legendinį dainininką Hanką Williamsą, kurį suvaidino Tomas Hiddlestonas. Dainininko žmonos vaidmenį atliko Elizabeth Olsen, o kitus svarbius asmenis iš H. Williamso gyvenimo įkūnijo Bradley Whitfordas ir Davidas Krumholtzas. Jau dabar galime lažintis, kad T. Hiddlestono vaidmuo bus nuostabus!

Juosta pasakos kantri dainininko Hanko Williamso istoriją, pradedant nuo niekam nežinomo muzikanto iki didžiausios žvaigždės, nepamirštant ir intriguojančių jo asmeninio gyvenimo detalių bei priklausomybės ligų.

Filmo anonsas:

„Snowden“ („Snoudenas“)

Šiame biografine filme garsųjį paslapčių demaskuotoją Edwardą Snowdeną suvaidino Josephas Gordonas – Levittas. Filmas, iš pradžių turėjęs pasirodyti 2015 metais, buvo sukurtas iš karto pagal dvi knygas: „Luke`o Hardingo „The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man“ („E. Snowdeno bylos: labiausiai ieškomo pasaulyje žmogaus istorija iš vidaus“) ir neišleistą Anatolijaus Kučerenos knygą. Dramą su politiniu užtaisu režisavo Oliveris Stone`as.

„Free State of Jones“ („Laisvoji Džonso valstija“)

Režisierius Gary Rossas režisavo dramą, pasakojančią apie JAV pilietinį karą. Matthew McConaughey suvaidino Newtoną Knightą – Misisipės gyventoją, kuris pasisakė prieš Pilietinį karą. Konfederatų kariuomenės pavadintas išdaiku, N. Knightas pradėjo vadovauti savo paties sukilėlių grupei. Filme taip pat vaidina Keri Russell, Jacobas Loflandas ir Gugu Mbatha – Raw.

Filmo anonsas:

„Sully“

Visuomenė buvo sužavėta, kai kapitonas Chesley Sullenbergeris, pravarde Sully, 2009 metais Hadsono upėje avariniu būdu nutupdė apgadintą keleivinį lėktuvą. Veikiausiai ji liks sužavėta ir filmu „Sully“, kuriame šį amerikiečių didvyrį įkūnijo Tomas Hanksas. Filmą režisavo Clintas Eastwoodas, o jame taip pat nusifilmavo Laura Linney, Aaronas Eckhartas bei Anna Gunn.

„Masterminds“ („Sumanytojai“)

Šis filmas skamba taip keistai ir yra tiek prigrūstas komikų, jog sunku patikėti, kad jis sukurtas pagal tikrą istoriją – tačiau tai tiesa! Zachas Galifianakis vaidina Davidą Ghanttą – saugyklų prižiūrėtoją, kuris 1997 metais surengė antrą pagal dydį banko apiplėšimą visoje istorijoje. Federalinis tyrimų biuras galiausiai sulaikė D. Ghantą ir jo bendrininkus, kai šie pradėjo taškytis grynaisiais pinigais. Filme taip pat vaidina Kristen Wiig, Owenas Wilsonas, Jasonas Sudeikis ir Kate McKinnon.

Filmo anonsas:

„The Founder“ („Įkūrėjas“)

Visi žino „McDonalds“, bet ne kiekvienas girdėjo apie Ray Krocą – žmogų, kuris įkūrė šią imperiją. Šioje biografinėje juostoje jį suvaidino Micahelis Keatonas. Kartu su juo taip pat filmavosi Laura Dern, Nickas Offermanas, Patrickas Wilsonas ir Linda Cardellini.

„Genius“ („Genijus“)

Biografiniame filme „Genius“ Colinas Firthas suvaidino legendinį leidyklos „Scribner“ redaktorių Maxą Perkinsą. Šiame filme taip pat figūruoja Thomas Wolfe`as (Jude`as Law), Ernestas Hemingway (Dominicas Westas) ir F. Scottas Fitzgeraldas (Guy Pearce`as). Kaip ir galima nuspėti, tai filmas apie literatūros graužiko svajonių išsipildymą. Jei norite iš anksto sužinoti, kas pasakojama šiame filme, perskaitykite A. Scotto Bergo knygą „Max Perkins: Editor of Genius“ („Maxas Perkinsas: genialus redaktorius“), pagal kurią jis yra sukurtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją