Šiais metais, skirtingai negu praeitais, apdovanojimų organizatoriai išskyrė keliomis nominacijomis mažiau: „Metų kino renginys“; „Metų kino festivalis“; „Metų trumpametražis dokumentinis filmas“; „Metų trumpametražis filmas“; „Metų dokumentinis filmas“; „Metų scenarijus“; „Metų operatorius“; „Metų aktorius“; „Metų aktorė“; „Metų režisierius“; „Metų vaidybinis filmas“, „Specialus KINFO apdovanojimas“.

Balsavimas, kaip ir visada, vyks dviem etapais. Pirmasis prasidės jau šiandien (sausio 4 dieną) ir tęsis iki sausio 17 dienos. Žiūrovai galės rinktis iš filmų, kurie kino teatruose buvo rodomi nuo 2015 m. sausio 1 iki gruodžio 31 dienos.

Plačiau su atrankos taisyklėmis galite susipažinti specialioje „KINFO apdovanojimų“ svetainėje, kurioje ir galėsite atiduoti balsą už savo favoritus.

Antrasis balsavimo etapas vyks sausio 18–31 dienomis, kuriame jau varžysis žiūrovų atrinkti daugiausiai balsų surinkę nominantai.

Tretieji „KINFO apdovanojimai“ vyks vasario 3 dieną „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre.

„KINFO.LT“ vadovė Lina Sakalauskaitė paatviravo: „Skirtingai nei per praeitus apdovanojimus, kuriuose rodėme lietuviško kino premjeras, šiemet nusprendėme prisiminti kino klasiką – „Velnio nuotaką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją