Niujorko kino teatre „Ziegfeld“ pirmadienio vakarą vykusioje vesterno „Bjaurusis aštuntukas“ (The Hateful Eight) dalyvavęs Q.Tarantino prieš filmo peržiūrą netikėtai buvo užpultas vienos savo gerbėjos, pranešė „New York Daily News“.

Pasak pranešimo, prieš filmą Q.Tarantinas mėgavosi gėrimu, kai virš jo pasilenkusi moteris pabandė su juo nusifotografuoti ir sulaukė pasipriešinimo.

Apstulbę aplinkiniai stebėjo, kai režisierius gerbėjai sušuko: „Ne! Ne! Man tai nepatinka, mieloji. Ne, manęs tavo asmenukėje nebus... Čia mano filmas ir mano kino teatras. Ne. Ne šį vakarą“.

Pasinaudodamas premjera režisierius taip pat prisiminė neseniai savo padarytą pareiškimą apie policijos žiaurumą, kuris sukėlė policijos pareigūnų profesinių sąjungų pasipiktinimą ir net raginimus boikotuoti jo naująjį filmą. Q.Tarantino dar kartą patvirtino, kad laikosi savo įsitikinimų.

„New York Daily News“ jis sakė, kad jo pareiškimas dar labiau išjudino diskusijas dėl policijos elgesio su įtariamaisiais.

„Aš nieko nepadariau, tik nušviečiau tai, apie ką galvoja daugelis. Labai tuo didžiuojuosi. Galbūt mes galime padaryti dar daugiau ir, iš esmės, sustabdyti visas tas žudynes“, – pareiškė režisierius.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)