Tai ji padarė praėjus kelioms dienoms po to, kai buvo užbaigtos skyrybos su buvusiu sutuoktiniu Antonio Banderasu, skelbia usmagazine.com.

„O štai ir aš. Neretušuota. Man 58-eri, – rašė aktorė po savo asmenuke, kurioje atrodo savimi patenkinta. – „Havajai 5.0“ vaidinu Scotto Caano mamą. Pirmyn… Pasakykite ką nors nemalonaus. Linksmų Kalėdų“.

Nuotraukoje filmo „Dirbanti mergina“ („Working Girl“) aktorės šviesūs plaukai krenta garbanomis iki pečių, veidą puošia tobulas makiažas. Aktorė prieš kelias dienas sulaukė grubių gerbėjų pastabų, kai paskelbė savo kojų gražiame Havajų fone nuotrauką.

Praėjusią savaitę M. Griffith ir 55 metų A. Bandersas užbaigė savo skyrybų procesą. Po skyrybų vyras buvusiai sutuoktinei per mėnesį išlaikymui turės pakloti stulbinamą 65 tūkstančių dolerių (beveik 60 tūkstančių eurų) sumą.

Pasak TMZ, porai teks pasidalinti uždarbį už visus filmus, sukurtus nuo 2004 iki 2014 metų, įskaitant A. Banderaso hitus „Šrekas 2“ („Shrek 2“), „Batuotas katinas“ („Puss in Boots“), „Mačetė žudo“ („Machete Kills“) ir „Nesunaikinami 3“ („The Expendables 3“). Ispanų kilmės aktorius galės pasilaikyti sau visą pelną, gautą iš kitų didelio populiarumo sulaukusių filmų, tokių kaip „Zoro kaukė“ („The Mask of Zorro“), „Šnipų vaikučiai“ („Spy Kids“) ir „Desperado“ („Desperado“).

Trečiadienį, gruodžio 9 dieną, aktorė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino citata, norėdama atremti kritiškai jų skyrybas vertinančių žmonių nuomonę. „Skyrybos nėra tokia jau tragedija. Tragedija yra likti nelaimingoje santuokoje ir mokyti savo vaikus neteisingų dalykų apie meilę. Dar niekas nemirė nuo skyrybų“, – citavo ji Jennifer Weiner iš filmo „Ilga kelionė namo“ („Fly Away Home“).

„Amen! – komentavo M. Griffith. – Myliu savo vaikus, myliu savo buvusiuosius. Visada ir per amžius. #niekieno reikalas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)