„Filmavausi scenose, kuriose kiti aktoriai, su kuriais aš dirbau, nežinojo, kas aš esu. Štai kaip viskas buvo slepiama“, - naujienų agentūrai „Reuters“ sakė L. Nyong`o, kuri, kaip dabar jau žinoma, šiame filme vaidina piratę Maz Kanatą.

Be plačių personažų aprašymų, likusios filmo detalės yra kruopščiai slepiamos. Tai kursto internete nesibaigiančias spėliones – gerbėjai nekantrauja pamatyti pirmąjį šios sagos filmą po dešimtmečio pertraukos.

Kino studija „Walt Disney Co“, kuri perėmė teises į šį filmą, kai 2012 metais įsigijo įmonę „Lucasfilm“, atsisakė Holivude įprastos strategijos prieš pokalbius su aktoriais surengti išankstinį kino seansą žurnalistams. Per interviu žvaigždės mažai ką atskleidžia ir atsisako atsakinėti net į paprasčiausius klausimus.

Ar Rey, pagrindinė veikėja, kurią įkūnijo D. Ridley, kada nors paėmė į rankas šviesos kardą? „Palaukite ir pamatysite“, - atsakė aktorė. Adamas Driveris tvirtino negalintis prisiminti, ar jo personažas, Darto Veiderio atitikmuo Kylo Renas, turėjo savo dainą. (Režisierius J. J. Abramsas vėliau patvirtino, kad turėjo.)

Aktoriai Oscaras Isaacas ir Gwendoline Christie prisipažino dar nematę šio filmo.

L. Nyong`o tapo nekalbi, kai žurnalistai paklausė, kodėl jos personažė atrodo mažesnė negu miniatiūrinis droidas R2 - D2 filmo plakatuose. „Negaliu nieko kalbėti apie savo dydį, - atsakė ji juokdamasi ir, galbūt, pateikė užuominą: „Žinote, plakatai neatitinka tikrojo mastelio“.

Aktorių komanda ir J. J. Abramsas sakė norį žiūrovams išsaugoti netikėtumo elementą.

„Norėčiau, kad jie atsisėstų, savo krėsluose atsipalaiduotų ir tiesiog leistų istorijai prasidėti, - sakė Harrisonas Fordas, kuris sugrįžo su Hano Solo vaidmeniu. – Neketinu jiems tai sugadinti, kalbėdamas apie tai, kas įvyks“.

Tačiau prodiuserė Kathleen Kennedy atskleidė, kad gerbėjai tikrai kai ko nepamatys. „Džar Džaro tikrai nebus“, - sakė ji žurnalistams, galvoje turėdama nepopuliarų veikėją iš „The Phantom Menace“. („Žvaigždžių karai: epizodas I – pavojaus šešėlis“).

Kol kas žinoma tik tiek, kad 7-ojo epizodo veiksmas vyksta 30 metų po „Žvaigždžių karų: epizodo VI – džedajaus sugrįžimo“. Audros karys, vardu Finas (Johnas Boyega) sutinka Rey bei droidą BB-8 ir visa trijulė leidžiasi į kelionę. Juos, esančius Rey gimtojoje Džaku planetoje, buvo galima išvysti „Disney“ išleistuose šio filmo anonsuose.

Rey pavardė kol kas nežinoma, todėl gerbėjai spėlioja, kad ji galėtų būti Luko Skaivokerio duktė. Arba Hanas ir princesė Lėja. Visi trys klasikiniai personažai sugrįžta, bet Luko vaidmuo yra neaiškus. Jo nematyti „Force Awakens“ plakatuose ir anonsuose, o tai verčia spėlioti, kad jis žūsta arba prisijungia prie tamsiosios pusės.

Kodėl Lukas yra apgaubtas tokios paslapties? „Todėl“, - kukliai atsakė H. Fordas.

Pasak J. Boyegos, žiūrovai nepasigailės, kad iš anksto nežinojo siužeto. „Niekam nenoriu jo sugadinti, - teigė jis. – Vėliau man už tai padėkosite“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)