Nuo gruodžio 11 dienos į neužmirštamą ir visiškai nutrūktgalvišką uždarą vakarėlį pakvies komedijų “Dabar jau tikrai šikna” ir “Kaimynai” kūrėjų naujasis darbas “Kūčiukai, narkotikai ir seksas”. Filme vaidina puikiai pažįstami aktoriai Sethas Rogenas, Lizzy Caplan, Josephas Gordonas-Levittas ir net skandalingoji Miley Cyrus.

Istorija tikrai komiška. Trys draugai jau keturiolika metų laikosi tradicijos Kalėdų vakarą praleisti mieste. Žinoma, taip, kad po to nieko neatsimintų arba nenorėtų prisiminti. Tačiau laikai keičiasi: vienas jų netrukus taps tėvu, kitas išgarsėjo ir nebegali sau leisti viešumoje krėsti kvailystes.

Tačiau paskatinta itin supratingos draugo žmonos, trijulė vis tik nusprendžia nelaužyti tradicijos: iš moters jie gauna ir dovanėlę: ypatingą ir nelegalų kalėdinių gėrybių rinkinuką. Šia neeiline proga vakarėlių liūtai susiorganizuoja kvietimus į legendomis apipintą, tik itin siauram išrinktųjų ratui skirtą kalėdinį vakarėlį. Atidarę “stebuklingąjį žmonos suruoštą lauknešėlį”, trys draugai paskutinį kartą išvyksta į nuotykių kupiną Kalėdų dvasia alsuojantį Niujorką…

Akies krašteliu į linksmybes drauge su vyrukais galite pasinerti čia:

Prie Kalėdų stalo susės didžiausios Holivudo žvaigždės

Kita komedija, kuri Lietuvos kino teatruose pasirodys pries šventes – “Tobulos Kalėdos”. Čia jus prie bendro skanumynais nukrauto stalo sukvies pačios garsiausios Holivudo žvaigždės: Diane Keaton, Olivia Wilde, Edas Helmsas, Johnas Goodmanas bei Amanda Seyfried.

“Džiaukimės, kad jos būna tik kartą per metus”. Šis šūkis tobulai apibūdina Kuperių šeimos Kalėdas. Vaikams užaugus prie vieno šventinio stalo tampa vis sunkiau, tačiau mama Šarlotė (akt. Diane Keaton) padarys viską, kad šiemet susirinktų visi.

Kuperių duktė Eleonora (akt. Olivia Wilde) nekenčia Kalėdų, nes kasmet nuvilia mamą atvažiuodama viena, be antrosios pusės. Todėl šiemet ji pasišauna susirasti vaikiną bent vienai dienai, kuris sutiktų su ja pabūti per šeimos vakarienę. Vyriausioji Kuperių dukra Ema prieš pat atvykdama sugeba pakliūti į kalėjimą. Sūnus Henkas, kuris yra vienišas tėvas, nesusitvarko su penkiamete dukra.

Visiems jiems susirinkus prie kalėdinio stalo, ypatingas ir kuriozų kupinas vakaras – tiesiog neišvengiamas. Nuotaikinga komedija “Tobulos Kalėdos” kino teatruose pasirodys jau nuo gruodžio 18 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)