Įspūdingų peizažų pilnoje Gruzijoje aktorius įkūnijo romantišką airių fotografą, keliaujantį aplink pasaulį, rašantį knygą ir ieškantį rojaus žemėje. Jis atkeliauja į įstabaus grožio Gruziją, kurioje sutinka žaviąją Anną. Galbūt tam, kad rastum rojų žemėje, pakanka rasti mylimą moterį?

Filme atsiskleis keletas siužetinių linijų, pasakojančių apie amžių amžius žmonėms ramybės neduodančius dalykus – neištikimybę, pirmąją meilę, santykius ir nusivilimą. Filmas „Užšąlusių fontanų vasara” yra lyg iš santykių sudėliota mozaika.

„Black Nights” kino festivalis, vykstantis nuo 1997 metų, šiemet įgavo A kategorijos statusą ir tampa vienu svarbiausių kino renginių Europoje. Kino juosta, kurią su visa gausia gruzinų komanda pristatys A. Paulavičius dalyvaus pagrindinėje konkurso programoje, kurioje varžysis su septyniolika kino kritikų atrinktų filmų.

Andrius Paulavičius nebuvo vienintelis lietuvis didelėje kūrybinėje komandoje – prie filmo gamybos dirbo įstabioji kino atmosferos kūrėja, kino dailininkė Ramunė Čekuolytė. Nuostabius Gruzijos peizažus ir miesto vaizdus fiksavo operatorius Goga Devdariani. „Užšąlusių fontanų vasaros” prodiuseriai – Tinatin Kaijrishvili, Sergey Selyanov ir Vano Burduli.

Ką tik pristatytas ir filmo „Užšąlusių fontanų vasra” anonsas. Aktorius A. Paulavičius šypsosi: „Prieš žiūrint šį filmo anonsą reikia atsipalaiduoti, niekur neskubėti ir mylėti. Tai lygiai taip pat galioja ir filmui!”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)