Šiais metais kiekvienas „Scanoramos“ žiūrovas, įsigijęs bilietą į bet kurį festivalio filmą gaus draudimą nuo gaisro namuose, kuris nelaimės atveju padengs nuostolius iki 10 000 eurų. Draudimas galios viso filmo metu bei dvi valandas prieš jį ir po jo, todėl ramūs dėl savo namų ir juose esančio turto žiūrovai galės jaustis ir keliaudami į kino teatrą, ir seanso metu.

Lapkričio 5–22 d. vyksiančios „Scanoramos“ bilietą rekomenduojama išsaugoti iki grįžtant namo.

„Džiaugiuosi, jog suartinti vertybių tęsiame gražią draugystę su „If“ – socialiai aktyvia ir pirmaujančia Šiaurės šalių draudimo bendrove. Nepaprastai smagu, jog šiemet mūsų draugystė bus vertinga ir kiekvienam „Scanoramos“ žiūrovui, ramiai sėdėsiančiam kino teatre ir žinosiančiam, jog jų namų saugumu pasirūpinta. Esame dėkingi „If“ bendrovei už šią dovaną mūsų žiūrovams“, – džiaugiasi „Scanoramos“ direktorė Gražina Arlickaitė.

„Scanorama“ principingai atrenka filmus ir Lietuvos žiūrovams siūlo itin kokybišką kiną. Vertiname tai ir norime, kad žmonės galėtų visiškai pasinerti į veiksmą, dramą ir emocijas ekrane, o dienos rūpesčius ar nerimą paliktų už kino salės durų. Dovanodami draudimą sakome – atsipalaiduokite, įsijauskite ir mėgaukitės. Juk tokia mūsų misija – pasirūpinti nenumatytais trikdžiais gyvenime, kad žmonės galėtų daryti tai, ką jie daro geriausiai, o po darbų – kokybiškai atsipalaiduotų“, – „Scanoramos“ žiūrovams linkėdama malonių patirčių kino teatre, pasakojo „If“ direktorė Ž. Stankevičienė.

Europos šalių kino forumas „Scanorama“ šiemet vyks lapkričio 5–22 dienomis, Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją