Didžiausiu premjeros akcentu tapo V.Dieselio ir M.Caine pasirodymas drauge. Daugiau kaip dešimtmetį pažįstamus vyrus pamatyti pozuojančius kartu – tikra retenybė, nors Holivudo žvaigždes sieja tvirta draugystė. Kaip „Daily Star“ pasakojo V.Dieselis, M.Caine jį palaikė sunkiausiomis karjeros ir asmeninio gyvenimo akimirkomis. „Susitikome „Oskarų“ teikimo ceremonijos vakarėlyje tuoj po to, kai grįžau iš pirmojo filmo „Greiti ir įsiutę“ reklaminio turo. Pasikalbėjome, susibičiuliavome. Jis – šeimos žmogus, tad neretai sulaukiu iš jo patarimų. Mes – du gatvės vaikai, prasimušę į Holivudą“, – kalbėjo aktorius. Jis pripažino, kad būtent M.Caine sutikimas filmuotis juostoje „Paskutinis raganų medžiotojas“, paskatino jį prisidėti prie šio projekto, nors jis planavo kurį laiką nesirodyti kine po artimo draugo aktoriaus Paulo Walkerio mirties. „Su Michaelu esame draugai jau trylika metų. Mes kilę iš panašios aplinkos, nepasiturinčių darbininkų šeimų ir viskas ką pasiekėme – mūsų pačių nuopelnas“, – jo ir M.Caine bendrumus vardijo V.Dieselis.

Puikiai nusiteikęs 82-ejų M.Caine taip pat noriai bendravo su žurnalistais ir juokavo planuojantis išeiti į pensiją po kiekvieno naujo jo filmo, tačiau niekaip nesugebantis. „Vis apie tai pagalvoju, tačiau sulaukiu naujo įdomaus pasiūlymo ir grįžtu į darbą“, – kalbėjo jis. M.Caine pridūrė, kad apart filmavimo aikštelės blizgioji Holivudo pusė su puošniomis vakarienėmis ir vakarėliais jo jau seniai nevilioja. „Aš kur kas mieliau leidžiu laiką namuose žiūrėdamas futbolą“, – sakė jis.

Tėvo Dolano rolę jusotoje „Paskutinis raganų medžiotojas“ atlikęs aktorius teigė buvęs suintriguotas vaizduojamos kovos prieš raganas. „Nors šis filmas kiek baugus, pats aš nebibijau nieko. Žinote, pasiekęs mano amžių žmogus dažniausiai praranda visas baimes“, – žengdamas raudonuoju kilimu šmaikštavo M.Caine.

Lietuvą pasieksiančiame fantastiniame veiksmo filme „Paskutinis raganų medžiotojas“ V.Dieselis įkūnijo amžinai gyventi pasmerktą herojų Kolderį. Jo laukia nelengva užduotis leistis į lemiamą kovą su šimtmečius žmones kankinusiomis galingomis raganomis, pasiruošusiomis žmonijai suduoti paskutinį smūgį. Narsus ir bebaimis karys yra vienintelis, galintis sustabdyti pasaulinio masto tragediją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją