Holivude, kur vyrauja jaunystės kultas, netrukus 47-ąjį gimtadienį švęsiantis H.Jackmanas yra vienas iš tų retų vyrų, kuris sugebėjo išsaugoti santuoka jau beveik du dešimtmečius. Už galantiškumą, džentelmeniškumą ir atsidavimą beveik 13 metų vyresnei žmonai, Australijos aktorei ir prodiuserei D.-L.Furness, dažnai giriamas aktorius ir per „Penas: nuotykiai Niekados šalyje“ pademonstravo, kad šilčiausių jo žvilgsnių nusipelno tik jo gyvenimo moteris. Nors aktoriui dažnai tenka dirbti su jaunomis gražuolėmis, Londone jis daugiau laiko praleido su žmona nei pozuodamas su kolegėmis Rooney Mara ir Cara Delevigne, akivaidžiai pabrėždamas, kad jo dėmesio centre – tik D.-L.Furness. Pora yra susituokusi nuo 1996-ųjų, jie turi įsivaikinę du vaikus, sūnų Oscarą ir dukrą Avą.

Renginio metu aktorius atrodė stilingai vilkėdamas pilkos spalvos kostiumą ir kaštoninės spalvos kaklaraištį. 59-erių Deborra-Lee pasirinko juodos palaidinės su balta apykakle, juodo švarkelio ir juodų kelnių su baltu akcentu derinį. Moteris atrodė santūriai palyginus su jaunosiomis H.Jackmano kolegėmis. R.Mara pasipuošė kiek permatoma ilga nėrinių suknele, o C.Delevigne atidengė ilgas kojas vilkėdama trumputę suknelę su kutais. Elegantiškas, tačiau atviras drabužis atskleidė net per daug aktorės ir manekenės grožybių – kuomet mergina lenkėsi prie gerbėjų, suknelė-išdavikė kilstelėjo aukščiau nei norėtųsi. Nepatogų kadrą pamatyti galite čia.

Tiesa, modelio duonos ragavusi C.Delevigne yra pasauliui parodžiusi dar ne tiek, tad ji visai neatrodė susikrimtusi dėl to, kad svečiai ir gerbėjai išvydo jos kelnaites.

Užburiančio filmo Penas: nuotykiai Niekados šalyje“ veiksmas prasideda našlaičių prieglaudoje Antrojo pasaulinio karo metais. Berniukas rankose gniaužia išsaugotą jo motinos (akt. Amanda Seyfried) laišką. Piterio tikslas – surasti mamą, tačiau jo planus sujaukia netikėtas pirato Juodabarzdžio (akt. Hugh Jackmanas) ir jo įgulos įsiveržimas. Londone pagrobtus vaikus jie išgabena į Niekados šalį. Čia atvykę berniukai supranta, kad dulsvas jų pasaulis įgyja tūkstančius naujų spalvų.

Spalvingas ir kerintis nuotykių filmo „Penas: nuotykiai Niekados šalyje“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją