Grupė „Biplan", Rimas Šapauskas, ŽAS vaikinai mėgins įsijausti į režisierių, scenaristų vaidmenis, o Viktoras Diawara („Skamp"), Vilius Alesius („Skamp") ir Tomas Krivickas–Psichas turės galimybę atsiskleisti aktorių amplua. Taip pat viename filme pagrindinį vaidmenį sutiko suvaidinti festivalio kuratorius Skirmantas Valiulis.

„Šių metų tema – „Geismas ir grožis“ ir šių garsių vaikinų noras dalyvauti mūsų festivalyje labai intriguoja. Bet tai dar nėra paskutinės ir svarbiausios naujienos iš festivalio. Netrukus mes paskelbsime tikrai nuostabią žinią, kadangi prie jau ir dabar garsios ir garbingos komisijos narių galimybę prisijungti svarsto filmo „Pianistas“ scenarijaus autorius Ronaldas Harwoodas, už šį scenarijų apdovanotas „Oskaru“, bei žmogus, neseniai baigęs darbą George'o Lucaso naujausioje „Žvaigždžių karų“ dalyje“, - sakė vienas festivalio organizatorių Tomas Ivanauskas.

Festivalio komisijos pirmininkas – Emiras Kusturica.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją